Fragmanı yayınlandı, 6 Mart'ta vizyonda olacak

Mert Fırat ve Melisa Sözen'in rol aldığı filmin fragmanı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Fragmanı yayınlandı, 6 Mart'ta vizyonda olacak

Başka Dilde Aşk, Atlıkarınca ve Erkek Tarafı gibi filmlere imza atan İlksen Başarır ve Mert Fırat’ın yeni projeleri Bir Varmış Bir Yokmuş’un filmle ilgili ilk ipuçlarını veren tanıtım videosu sinemaseverle buluştu.



Mert Fırat’ın canlandırdığı Ozan karakteri ile Melisa Sözen’in oynadığı Nehir’in romantik anlarına yer verilen video sinemalarda da gösterilmeye başlandı.



6 MART’TA SİNEMALARDA



Yönetmenliğini İlksen Başarır’ın yaptığı, senaryosunu da Mert Fırat’la beraber kaleme aldıkları 6 Mart’ta vizyona girecek olan Bir Varmış Bir Yokmuş filmi için geri sayım başladı.



Duyduğu bir şarkının peşine düşen Nehir ile şarkıyı yapan Ozan'ın tüm zorluklara rağmen bitirmeyi başaramadıkları aşklarının hikayesinin anlatıldığı filmin başrollerinde Mert Fırat ve Melisa Sözen yer alırken onlara Hare Sürel, Mustafa Uzunyılmaz, Judith Lieberman, Derya Durmaz, Onur Şirin, Anıl Altınöz ve Göktay Tosun eşlik ediyorlar.



Kutu Film’in yapımcılığında gerçekleştirilen Bir Varmış Bir Yokmuş’un görüntü yönetmenliğini Emre Tanyıldız yaparken, özgün müzikleri Bubituzak grubu üstleniyor.



 





 
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin