FOXFest'e gençlerden yoğun ilgi!

Bu yıl ikincisi gerçekleşen gençlik festivali FOXFest, 7 Eylül Cumartesi günü KüçükÇiftlik Park’ta gençlerle buluştu. Gençler, TV dünyasının sevilen yüzleri ve popüler müzik gruplarıyla doyasıya eğlendi.

Google Haberlere Abone ol
FOXFest'e gençlerden yoğun ilgi!

Günün erken saatlerinden itibaren festivalin keyfini çıkarmaya başlayan katılımcılar, FOX standında Sadri Alışık Kültür Merkezi’nin profesyonel eğitmenleriyle gerçekleştirilen oyunculuk eğitimleri ve deneme çekimlerine katılım gösterdiler. Deneme çekimlerini başarıyla tamamlayan gençlerden biri, O3’ün FOX için hazırlayacağı bir dizide konuk oyuncu olma şansına ve Sadri Alışık Kültür Merkezi’nden 0 burs alma şansına sahip olacak.



FOX’UN SEVİLEN YÜZLERİ GENÇLERLE BULUŞTU!



FOX standında gençlerin merak ettiği soruları cevaplayan Gözde Mutluer, “Her Yerde Sen” oyuncuları Aybüke Pusat ve Furkan Andıç hayranlarıyla birlikte fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmediler.



Festivalin dikkat çeken etkinliklerinden biri de Çağla Şıkel ile gerçekleştirilen geçici dövme workshopu oldu. İlker Ayrık, sevilen yarışma programı “Yaparsın Aşkım”ı “Yaparsın Kankam” adı altında gençlere oynatarak festivale renk kattı. Yarışmayı kazanan gençler sürpriz hediyelerle ödüllendirildi.



1907 Fenerbahçe Espor takımı oyuncularının forma imza etkinliğine katılma fırsatı bulan gençler, festival alanında Disney Channel, FOXLIFE, FX, FOXCRIME, 24Kitchen ve National Geographic kanallarının stantlarında da birbirinden eğlenceli aktivitelere katılma şansını buldular. Festivale katılım gösteren National Geographic kaşifi Sierra Clark deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.



Vanish standında “Temizlik Benim İşim” programının sunucusu, lekelerin efendisi Kadir Ezildi ile gerçekleştirilen eğlenceli oyunlar da festivalin ilgi gören detaylarındandı.



FOX GAMING TURNUVALARI İLGİ ODAĞI OLDU!



FOX Gaming çadırında PUBG, LOL, FIFA ve CS:GO gibi bir çok Espor turnuvaları gerçekleştirilirken, katılımcılar Duygu Köseoğlu gibi fenomenlerle fotoğraf çektirme ve tanışma imkanı da elde etti.



DUMAN, maNga VE ADAMLAR SAHNEDEYDİ!



Türkiye'nin en sevilen rock gruplarından Duman, Türk alternatif rock müziğinin öncü gruplarından maNga ve Türk rock müziğinin kendine has grubu Adamlar festivalde sahneyi coşturdu.



FOX, SEVENLERİNİ SANATÇILARLA BULUŞTURDU!



Gece yarısına kadar devam eden konserlerin yanı sıra festivalde, daha önce FOX’un sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen yarışmalara katılan gençler, sanatçılarla birebir tanışma şansı yakaladı.



Burak Yörük, Atakan Hoşgören ve Alper Saldıran gibi birbirinden çok sevilen oyuncular da alanda hayranlarıyla birlikte fotoğraf çekildiler.



BİLETLER YİNE TÜKENDİ!



FOXFest’in biletleri geçtiğimiz sene de olduğu gibi etkinlik günü 10.000’i aşkın kişinin katılımıyla gişede tükendi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin