Flaş iddia! Büyük aşkın bittiği gün neler yaşandı?

Aslı Enver ile şarkıcı Murat Boz'un ayrılıklarıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Google Haberlere Abone ol
Flaş iddia! Büyük aşkın bittiği gün neler yaşandı?

Oyuncu Aslı Enver ile şarkıcı Murat Boz'un ayrılıklarıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Enver ile Boz'un şiddetli bir şekilde tartıştığı ileri sürüldü.



Murat Boz, Kardeşim Benim filminin setinde Aslı Enver ile tanışmıştı. O dönem Hadise ile aşk yaşadığı konuşulan ünlü şarkıcı sürpriz bir paylaşım yaparak Aslı Enver ile birlikteliğini duyurmuştu. Ancak ünlü çiftten kötü haber geldi ve yolları ayrıldı.



Oyuncu Aslı Enver ile şarkıcı Murat Boz'un ayrılıklarıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Levent'te oturdukları dairede çıkan tartışmada eline ne geçerse fırlatan Enver; o gün evi terk etti, ertesi gün eşyasını aldırdı.



Bülent CANKURT / SABAH



Ayrılıkları çok gürültülü olmuş!



Ünlü şarkıcı Murat Boz ile güzel oyuncu Aslı Enver'in 2.5 yıllık aşkı iki hafta önce sona ermiş ve ilişkilerini sessiz sedasız bitirdikleri için neden ayrıldıkları ve ayrılığı kimin istediği, magazin basınında gündem olmuştu. Çifte çok yakın bir kaynaktan öğrendim ki, ayrılıkları hiç de öyle sessiz sedasız olmamış.

Hatta epey gürültü kopmuş! Murat Boz ile Aslı Enver, birlikte kirada oturdukları evde yaşadıkları büyük bir kavga sonucu ayrılmış.

KURTULUŞU KENDİNİ ODAYA KİLİTLEMEKTE BULMUŞ!

Sebebini öğrenemedim ama Murat Boz ile Aslı Enver'in Levent Loft'taki evlerinde ettikleri kavga çok gürültülü olmuş. Salondaki bağrış çığrış sırasında Aslı Enver, eline ne geçirdiyse fırlatmaya başlamış ve Murat Boz da kurtuluşu kendini odaya kilitlemekte bulmuş.

Enver, siniri geçtikten sonra eşyalarını toplayıp evden taşınmak istemiş. Siteye bir araç çağırmış ama site yönetimi, pazar günü taşınmanın yasak olduğunu söyleyip aracı içeri almamış. Aslı Enver, evi terk edip o akşam bir arkadaşında kalmış ve pazartesi günü de evde nesi var nesi yoksa alıp hem evi, hem de Boz'u terk etmiş.

Ne diyeyim, Allah ikisinin de yolunu açık etsin.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin