Flaş ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?

SMS oylaması sonucu adaya veda eden isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Flaş ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'ın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde yapılan SMS oylaması sonucunda adaya veda eden isim belli oldu. Son bölümde Türk yarışmacılar elenmek üzere Sabriye'nin ismini belirlemişti, Yunan yarışmacılar ise Okay'ın ismini verdi. SMS oylaması yapıldı. Peki Survivor'da kim elendi, kim gitti? İşte Dominik'e veda eden yarışmacı...



Survivor’da elemeler hız kazandı. Beyaz takım son bölümde dokunulmazlığı kaybetmişti. Türk ve Yunan yarışmacılar sırayla eleniyor. Finale eşit yarışmacı çıkacak. Ödüller gittikçe büyüyor, performanslar ise seyircilere heyecanlı anlar yaşatıyor. Acun Ilıcalı son bölümde; “Survivor’da iki ayrı ülkeden yarışmacıların çok güzel kaynaştığını görüyorum. Türk ve Yunan yarışmacıların davranışları arasında fark var. Türk yarışmacılar ateşli, Yunanlar ise sakin.” dedi. Yunanlar ise ilginç açıklamalarda bulundu.



Survivor kim elendi?



Acun: Beyaz takımdan iki aday var. Biri veda edecek. Pazar akşamki yayında seyircilerimiz oylarını kullandı. Önce Sabriye sonra Okay’ın ismi çıktı. Oylama yapıldı. Daha az oy alan veda edecek.



Sabriye: Okay ile aynı potada olmaktan üzüntülüyüm. Bugün takımımdan birkaç arkadaşım canımı sıktı. Hikmet inşallah Okay gitmez dedi. Bora inşallah Sabriye gider dedi. Madem Okay iyiydi neden potaya koydular buna cevap istiyorum.



Hikmet: Konsey gününden beri söylüyorum. Takımda en zayıf Sabriye. İnşallah gider. Takımımız güçlenecek. Okay’ı Yunan arkadaşlar soktu potaya. Arkadaşlarımızın kararına saygı göstermiyor. Kendisi de performansım kötü diyor.



Sabriye: Yunanlarla ortak karar verdiler.



Okay: Zaman durmuş gibi hissediyorum. Ben başarabileceğime inanarak geldim. Survivor’ın sonuna yaklaşmışken… Sabriye güçlü biri. SMS potansiyeli var.  Sabriye ile barıştık. Başkası yapsa barışmazdım. İçinde kötülük yok, delikanlı bir kız.



Acun: Merak ettiğim bir konu var. Survivor’da iki ayrı ülkeden yarışmacıların çok güzel kaynaştığını görüyorum. Türk ve Yunan yarışmacıların davranışları arasında fark var. Türk yarışmacılar ateşli, Yunanlar ise sakin.



Spyros: Onların kazanma hırsı çok fazla. Sürekli istatistik ve plan kovalıyorlar. Biz Yunanlar kendi halimizdeyiz.



Dalaka: Biz günü olduğu gibi yaşıyoruz. Plan yapmıyoruz. Her günü ve ödülü ayrı yaşıyoruz. Türkler bu konuda daha fanatik.



Survivor'da adaya veda eden isim: Sabriye



Sabriye: Gideceğimi rüyamda görmüştüm. Bir başkası olsa çok üzülürdüm ama Okay olduğu için çok üzülmedim. Hayırlısı neyse o oldu. Sadece içimden gelen kişilerle vedalaşacağım.



Flaş ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin