Flaş ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?

SMS oylamasının ardından adaya veda eden isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Flaş ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışması Survivor 89. son bölümde kim elendi, iletişim ve ödül oyunlarını kim kazandı? soruları yanıt buldu. Gönüllüler iletişim ve ödül oyunlarını kazanırken yapılan ada konseyinde ise Turabi, Ümit, Damla ve Hakan'dan en az SMS oyunu alan Ümit Karan Survivor'a veda etti. İşte son bölüm ve 16. haftada yaşananlar...



Survivor'da 16. hafta 89. bölümde iletişim ve ödül oyunları oynandı. Ünlüler kazanırsa sosyal medya üzerinden ailelerinden gelen videoları izleyeceği, Gönüllüler kazanırsa arkadaşlarıyla görüntülü konuşacağı oyun 10-7 Gönüllüler'in oldu. Ödül oyununun ise takımlar buzdolabı ve içinde bulunan çeşitli yiyecekler için mücadele etti. 4 Haziran'da yayınlanan bölümün ikinci oyununu da 10-4 Gönüllüler kazandı.



Haftanın performansları erkeklerde birinci Hilmi Cem ikinci Anıl; kadınlarda birinci Nagihan ikinci Damla oldu.



Yapılan ada konseyinde ise Ünlüler'den elemeye kalan Turabi ve Ümit ile Gönüllüler'den gitme adayı olan Hakan ve Damla'dan en az SMS oyunu alan Ümit Survivor'a veda etti.



Flaş ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?



Ümit Karan neler söyledi?



Elenen Ümit Karan sonuç sonrası şu ifadeleri kullandı: 42 yaşındayım burada genç arkadaşlara karşı yarışmak keyif verdi. Beni zorladılar. Oğlum için yarıştım. Umarım onun kahramanı olmuşumdur. Her oyuna çıktığımda elimden gelenin en iyisini vermeye çalıştım. Çok düştüm kalktım ama pes etmedim. Herkesle güzel anım var. Bundan sonra takım arkadaşlarıma ve karşı takıma başarılar diliyorum. İzin verirseniz vedalaşırken diğer takımla da vedalaşmak istiyorum abileri olarak."



Ümit'in herkesle vedalaşma talebi üzerine Acun Ilıcalı, "Normalde yapmıyoruz ama sana bu hakkı verebiliriz. O takımda da yarıştın" ifadelerini kullandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin