Fi'nin ikinci sezonu 'Çi' 3 günde rekor kırdı!

Fi dizisinin yeni sezon (Çi) ilk bölümü üç günde 4 milyon izleyiciye ulaştı.

Google Haberlere Abone ol
Fi'nin ikinci sezonu 'Çi' 3 günde rekor kırdı!

Türkiye'nin yeni nesil online televizyonu puhutv'de yayınlanan, yapımcılığını Ay Yapım'ın yaptığı ve ilk sezonuyla olduğu gibi yeni sezonuyla da büyük ses getiren Fi,  “C21 Uluslararası Drama Ödülleri”nde “Dijital’de En orijinal ” kategorisinde aday oldu.



Uluslararası alanda en iyi formatların ödüllendirildiği, C21 Ödülleri finalistleri geçtiğimiz gün resmi internet sitesinden duyuruldu.



Fi, toplam, 11 kategoride dünya çapında 572 projenin yarıştığı törenin finalistler arasında yerini almayı başardı.



Dünyayla yarışan Türk dizisi



“C21 Uluslar arası Drama Ödülleri”nin kazananları 29 Kasım’da Londra’da gerçekleşecek törenle açıklanacak.



Geçtiğimiz yıl düzenlenen tören,  CAA, Pinewood Studios ve CrowdFundTV.net gibi dünya devlerinin sponsorluğunda, Narcos, Stranger Things, Orange is the New Black, The Night Of, The Crown, Making a Murderer gibi projeler ödüllendirilmişti.



Bu yıl yine dünya çapında ses getiren; Black Mirror, Big Little Lies, Humans, Broadchurch, The Young Pope, Westworld gibi yapımların yarıştığı “C21 Uluslararası Drama Ödülleri”nde Fi de yerini aldı.



İNTERNET Fİ’Yİ KONUŞUYOR



Fi, yeni sezonu Çi’yle 9 Kasım’da başladı. İlk sezon finaliyle izleyicilerinde büyük soru işaretleri yaratan ve merak uyandıran Fi’nin Çi sezonunun ilk bölümü üç günde 4 milyon izleyiciye ulaştı.



Dizinin fragmanları Youtube’da milyonu aşkın kez seyredilip trend listesine girdi.



Perşembe akşamı yayına giren ve başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Osman Sonant, Büşra Develi, Berrak Tüzünataç ve Tülay Günal’ın rol aldığı Fi yeni sezonu Çi’nin ilk bölümün ardından dizi sosyal medyanın gündemine oturdu. Yeni katılan oyuncularla birlikte kadrosu daha da güçlenen Fi, Çi sezonuyla da ilk sezonu gibi milyonların takip ettiği bir dizi olacak.


Etiketler fi çi dizi yeni sezon
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin