'Fikret'le bize mutluluklar diliyorum'

Özlem Kaymaz, Fikret Orman'la yaşadıkları aşkla ilgili konuştu.

Google Haberlere Abone ol
'Fikret'le bize mutluluklar diliyorum'

Türkiye eski güzellerinden Özlem Kaymaz, Hürriyet Gazetesi yazarı Ayşe Arman'a verdiği röportajda, Fifret Orman'la yaşadıkları aşkla ilgili açıklamalar da yaptı.



Ayşe ARMAN / HÜRRİYET



FİKRET'LE BİZE MUTLULUKLAR DİLİYORUM



Şimdi hayatının nasıl bir dönemindesin?



- Daniel’in doğduğu gün ‘pause’ düğmesine bastım. Hayatımı durdurdum yani. Ve geçen sene yılbaşı gecesi, o düğmeden parmağımı kaldırdım. Şimdi benim zamanım. Tekrar ‘Play’ tuşuna basıyorum, hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum. Böyle bir hissiyat içindeyim.



Fikret Orman’la nasıl bir aşk yaşıyorsunuz?



- Çok keyifli...



Nasıl tanıştınız?



- ‘Pause’ düğmesinden parmağımı çekmeye karar verince aşk da kendiliğinden geldi. Niyetle alakalı bir şey.



İlişkiniz gizli de değil, açık açık yaşıyorsunuz...



- Tabii. Saklanacak bir durum yok ki. Aynı zamanlarda boşanmış iki bekâr insanız. Çocuklarıyla hayat yaşayan iki yetişkiniz. Birisi öyle bir şey kaleme almış, “Bakalım bu sefer saklayacak mı?” falan diye, ben hiçbir zaman saklamadım ki. Fikret de hiçbir şey saklamamış. Ama Türkiye’de yaşıyoruz, klavye arkasına oturup canının istediğini yazan çok insan var. Çok büyük bir camiayı temsil ediyor Fikret. Ben de kendimce belli bir şeye sahibim. Ben bize mutluluklar diliyorum. Bence güzel takım olduk. Tamamladık birbirimizi.



Evlenecek misiniz?



- Ben aile hayatını seviyorum.



Ne demek bu? Evleneceksiniz yani...



- Çok seviyorum aile hayatını. “Evleneceğiz” demiyorum ama aile benim için çok kutsal bir şey. Dünyanın en güzel şeyi aile olmak. Bana “Bir daha evlenmezsiniz değil mi?” diye soruyorlar. Niye? Benim evlilikten dilim filan yanmadı ki...



Peki eski eş?



- Evlenmedi ama tekrar baba oldu. Bir bebeğimiz daha var iki buçuk aylık.



Belki sen de bir tane daha yaparsın...



- Hiç belli olmaz. Hayat o kadar enteresan ki, bana bundan dört ay önce, bu ilişkiyi yaşayacağımı söyleseler, “Yaa yürü git!” derdim. Bilemiyorsun ki, hayat sürprizlerle dolu. Her şey insana dair...



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin