Festtogether, DasDas'ta Bob Geldof ve Büyük Ev Ablukada'yı ağırladı

İki ayrı güne yayılan Festtogether, Bob Geldof ve Büyük Ev Ablukada konserleri ile start aldı.

Google Haberlere Abone ol
Festtogether, DasDas'ta Bob Geldof ve Büyük Ev Ablukada'yı ağırladı

İki ayrı güne yayılan Festtogether, 14 Eylül’de Ataşehir’deki DasDas’ta sosyal sorumluluk deyince tüm dünyada akla gelen ilk isimlerden biri olan İrlandalı rockstar ve aktivist Bob Geldof ve Büyük Ev Ablukada (Akustik) grubunun konserleri ile start aldı.



Festtogether, DasDas'ta Bob Geldof ve Büyük Ev Ablukada'yı ağırladı



"Demokratik bir şehir olan İstanbul’da olmak büyük bir onurdur. Teşekkürler İstanbul" cümlesini Türkçe söyleyen Bob Geldof, sonrasında en sevilen şarkılarını arka arkaya söyleyerek hayranlarını coşturdu.



Festtogether, DasDas'ta Bob Geldof ve Büyük Ev Ablukada'yı ağırladı - Resim : 2



Geceye katılan cemiyet ve sanat dünyasından ünlü isimler arasında Mert Fırat, İdil Fırat, Koray Candemir, Didem Balçın, Tülin Özen, Sibel Kerimoğlu, Hande Tibuk, Feraye Tanyolaç ve Serhan Süzer vardı.



Dünyaca ünlü aktivist, konserini bitirirken “İrlandalı ya da Türk olmanız fark etmez, hiç kimse siyasi fikirleri nedeniyle yargılanamaz” dedi.



Festtogether, DasDas'ta Bob Geldof ve Büyük Ev Ablukada'yı ağırladı - Resim : 3



28 Eylül’de ise İstanbul’un en gözde organizasyonlarına ev sahipliği yapan KüçükÇiftlik Park’ta Festtogether’ın ikinci ayağı gerçekleşecek. Burada Athena, Unkle, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Kimbra ve Son Feci Bisiklet festivalcilerle buluşacak. İstanbulluları coşkulu bir festival havası ve sosyal fayda odaklı bir gün bekliyor.



Festtogether, DasDas'ta Bob Geldof ve Büyük Ev Ablukada'yı ağırladı - Resim : 4



Bir sezon boyunca 7’den 70’e sayısız sanatseveri ağırlayan DasDas, bu konserle birlikte sezona hızlı bir giriş yaptı. Yeni sezonda kapalı gişe oyunları, yeni prodüksiyonları ve konser ile atölyeleriyle misafirleriyle buluşacak olan mekanda, birçok etkinlik sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.



Festtogether, DasDas'ta Bob Geldof ve Büyük Ev Ablukada'yı ağırladı - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin