Ferdi Tayfur’dan Hatay gezisi açıklaması!

Mehmetçik`i ziyaret eden ünlülere yönelik eleştirilere katılmadığını belirten Ferdi Tayfur, Cumhurbaşkanı Erdoğan için çok konuşulacak sözler söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ferdi Tayfur’dan Hatay gezisi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın Hatay ziyaretine askere moral vermek için eşlik eden ünlülerle ilgili tartışmaların yankıları devam ederken bir açıklamada arabeskin yaşayan efsanesi Ferdi Tayfur`dan geldi. Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin`e konuşan Ferdi Tayfur, Mehmetçik`i ziyaret eden ünlüler için, “Onların reklama, yalakalığa ihtiyacı yok ki. Bu zaten çok korkunç ve çirkin bir söylem. Cumhurbaşkanı`nın torpiline, lütfuna ihtiyacı olmayan sanatçılar bunlar. Bunlar çuvalla para kazanmış sanatçılar” ifadelerini kullandı.



Türkiye`de herhangi bir baskı olmadığına dikkat çeken usta sanatçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan`ı eskiden beri tanıdığını belirterek “Belediye Başkanı olduğu zamandan dostluğumuz var. Çok iyi bir insandır, sanatçıyı sever. Diyorum ya, eskiden tanırım. Bize en büyük lütuf selam vermesi, gülümsemesi. Bu kadar” şeklinde konuştu.



İşte Ferdi Tayfur`la yapılan röportajdan bir kesit;



– Siz iyi tanıyorsunuz sanırım Cumhurbaşkanı Erdoğan`ı?



Belediye Başkanı olduğu zamandan dostluğumuz var. Çok iyi bir insandır, sanatçıyı sever. Diyorum ya, eskiden tanırım. Bize en büyük lütuf selam vermesi, gülümsemesi. Bu kadar.



– Baskı ve korku ortamından, sanata olan baskıdan söz eden bir kesim de var…



Ya neden korksun sanatçı? Sanatçı dediğin, artist dediğin sahneye çıkar, albüm, yapar, film çeker, tiyatro yapar. Sanatçı budur. Başka ne olabilir? Ne var yani, bir günlük, birkaç saatlik moral desteği neden bu kadar büyütüldü?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin