Fatih Terim'e ceza verildi, kızları Buse ve Merve çıldırdı

PFDK'nın Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e 4 maç ceza vermesi sonrası ortalık karıştı.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim'e ceza verildi, kızları Buse ve Merve çıldırdı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e PFDK tarafından verilen 4 maç ceza sonrası ortalık karıştı. Fatih Terim'in kızları Buse Terim ile Merve Terim, 4 maçlık cezaya sert tepki gösterdi. Buse Terim attığı "Çünkü Allahınız yok "tweetini sildi.



Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e Kayserispor maçı sonrası sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunulmasından dolayı 4 maç ceza verdi. TFF'nin Fatih Terim'e ceza vermesi ve bu cezayı "saat 19.05'te" açıklaması tepkileri de beraberinde getirdi.



Fatih Terim'e ceza verildi, kızları Buse ve Merve çıldırdı



Buse Terim attığı tweeti sildi



Fatih Terim'e verilen cezaya tecrübeli teknik adamın kızları Buse ve Merve Terim de tepki gösterdi. Verilen ceza haberini Twitter hesabından alıntılayan Buse Terim, önce 19.14'te "Çünkü Allahınız yok" mesajıyla paylaştı. Daha sonra bu tweeti silen Buse Terim, 5 dakika sonra tepkisini "Çünkü adaletiniz yok" yazarak gösterdi.



Fatih Terim'e ceza verildi, kızları Buse ve Merve çıldırdı - Resim : 2



Merve Terim ise Instagram hesabından "Bu kadar korktuğunuzu belli etmeyin bence" ve "Cezanın 19:05'te açıklanması da tesadüf değil sanırım. Organize kötülüğün profesyonelleşmiş hali dediği de tam bu!" şeklinde iki story paylaştı.



Fatih Terim'e ceza verildi, kızları Buse ve Merve çıldırdı - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin