FACEBOOK VE TWITTER TADINDA BİR SİTE: 'VINE'

Dünyanın en büyük yazılım şirketi, Facebook ve Twitter'ın performansından etkilenerek 'vine' adlı yeni bir sosyal paylaşım sitesi kuruyor. Yeni sitenin ücretli üyelik sistemiyle çalışacağı ifade ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
FACEBOOK VE TWITTER TADINDA BİR SİTE: 'VINE'

Microsoft 'sosyalleşme' pazarına giriyor 

Amerikan yazılım devi Microsoft sosyal paylaşım sitesi işine giriyor. Facebook'un kısa sürede dünyada milyonlarca üye elde edip yüksek performans sergilemesi, yazılım devinin sosyal paylaşım sitesi kurmaya teşvik ettiğini ifade ediliyor.


ÜCRETLİ OLACAK
Microsoft Vine'ı Facebook ve Twitter'dan ayıracak olan en büyük özellik ise ücretli olacak olması. Microsotf Stratejisti Craig Mundie, 'Vine' üzerinde bir süredir çalışmalar yapıldığını, yeni sosyal paylaşım sitesinin reklam platformu üzerinden ücretli üyelik sistemiyle çalışacağını söyledi.


GÜVENLİK EN BÜYÜK AVANTAJI
Mundie, Vine'ın diğer sosyal paylaşım sitelerine göre daha güvenli bir tabana sahip olacağını sözlerine ekledi.  Microsoft yetkilileri, Vine kullanıcılarının ayrıca doğal afet gerçekleşmesi durumunda güvenlik birimleriyle de anında iletişime geçebileceği ifade edildi.


Microsoft yetkilileri, Vine'ın baz versiyonunun ücretsiz olarak hizmet vereceğini, özel servislerden ise abonelerden belli bir ücret alınacağını söyledi.


Facebook ve Twitter'dan sonra hayatımıza şimdi de Microsoft Vine girmeye hazırlanıyor... (Gazeteport/Ekonomi)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin