Excel, PRİDA Ödülleri’ne sponsor oldu!

Excel İletişim ve Algı Yönetimi, İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) tarafından düzenlenen PRİDA İletişim Ödülleri’nin bu yıl da sponsorları arasında yerini aldı.

Google Haberlere Abone ol
Excel, PRİDA Ödülleri’ne sponsor oldu!

İletişim danışmanlığı ve Halka İlişkiler sektörünün köklü şirketlerinden Excel İletişim ve Algı Yönetimi, İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) tarafından bu yıl 2’incisi düzenlenecek olan PRİDA Ödülleri’nin sponsorları arasında yerini aldı.  İletişim danışmanlığı alanında yeni projelerin üretilmesini teşvik etmek amacıyla düzenlenen PRİDA Ödülleri, 6 ana başlık ve 35 kategoride yapılacak değerlendirmelerin ardından yılın öne çıkan, sürdürülebilir ve çarpıcı kampanyalarını seçecek. İlk değerlendirmenin 10 – 24 Aralık 2018 tarihinde yapılacağı yarışmanın kazananları 23 Ocak 2019’da düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.



İyi fikir kazansın!



24 yıldır ulusal ve uluslararası pek çok kurum, marka ve kamu kuruluşundan oluşan iş ortaklarının itibar ve algı yönetimine strateji ve iletişim desteği verdiklerini söyleyen Excel İletişim ve Algı Yönetimi CEO’su Burçak Taşkın Yurdakul, mesleklerine olan tutkulu ve yenilikçi yaklaşımlarıyla iletişim yönetimi konusunda da katma değer yaratmaya çalıştıklarını söyledi. Yurdakul şöyle devam etti, “Ulusal ve uluslararası pek çok ödüle sahip bir şirket olarak, sektörümüzün itibarı ve dünyada geldiği yeni konumuyla örtüşen örnekler oluşturmanın ödül almaktan çok daha önemli olduğunu düşünüyoruz. PR’ın her şeyden önce bir fikir ve özgün içerik sunan bir kanal olması gerektiğini her zaman savunduk ve savunmaya da devam edeceğiz. Bu yaklaşım günümüz dünyasında farklılaşmanın da tek yolu. Excel, iş ortaklarına olduğu kadar sektöre karşı da sorumluluğunu üstlenen ve masaya özgün fikirler getiren bir iletişim ve algı yönetimi şirketi. Ülkemizde bütünsel bakışlı, farklı ve ilham verici çalışmalar üretilebilmesi ve stratejik yaratıcılığın sektörümüzde hak ettiği itibarı kazanması adına ödüllerin sektörümüz için de çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Umarız PRİDA ile pek çok iyi fikirle tanışacağız ve yenileri için de yol açacağız.”



Excel genç iletişimcileri de destekliyor



Excel İletişim ve Algı Yönetimi’nin bir süre önce hayatını kaybeden kurucu başkanı Figen İsbir, PRİDA Ödülleri’ni düzenleyen İDA Derneği’nin kurucuları arasında yer alıyordu. Excel, bir süre önce Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliğiyle “Figen İsbir Genç İletişimciler Fonu”nu hayata geçirmiş ve genç iletişimci adaylarını da bu fondan aktarılacak burslarla destekleyeceğini duyurmuştu.


Etiketler excel sponsor
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin