Evrensel gazetesinin Diyarbakır bürosunda soygun!

Gazetenin Diyarbakır bürosuna gece saatlerinde hırsız girdi.

Google Haberlere Abone ol
Evrensel gazetesinin Diyarbakır bürosunda soygun!

Olayda ilk önce balkona girilerek, büyük bir odunla pencerenin demirinin zorlandığı, hafif eğdirilen demir kırılamayınca yan duvardaki pencere demirinin arasındaki geniş boşluktan pencere zorlanıp içeri girildiği tespit edildi. Etrafı dağıtan hırsız ya da hırsızlar büroda bunun iki fotoğraf makinesini ve bir video kamerasını aldı.



Gazete çalışanları sabah büroya geldiğinde kapının kilitli olmasına rağmen etrafın dağınık olduğunu, çalışma odasının camlarının açık ve kırılmış olduğunu görerek polis çağırdı. Hırsızlık olayı ile ilgili çağrılan polisler parmak izi araması yaparak tutanak tuttu. Çevrede bulunan güvenlik ve MOBESE kameralarının incelenerek savcılığın soruşturma açacağı öğrenildi. Diyarbakır Valiliği’ne çok yakın noktada gerçekleştirilen hırsızlıkla ilgili görgü tanığı bulunmuyor. (Kaynak: Evrensel)



YARKADAŞ’TAN DAYANIŞMA: YENİDEN KURULMASI İÇİN HAZIRIZ



İstanbul CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, büronun yeniden kurulması için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Yarkadaş, “Evrensel’in Diyarbakır bürosu soyuldu. Çalışanlarına geçmiş olsun diyorum. Büronun yeniden kurulması için dayanışmaya hazırız” dedi.



 




Evrensel'in Diyarbakır bürosu soyuldu. @evrenselgzt çalışanlarına geçmiş olsun diyorum. Büronun yeniden kurulması için dayanışmaya hazırız..


— Barış Yarkadaş (@barisyarkadas) 2 Ocak 2018
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin