Eski eş boşanma sonrası ilk kez açıkladı: Şiddet hiç yaşanmadı

Ünlü oyuncu Merve Sevi, eşinden tek celsede boşandı.

Google Haberlere Abone ol
Eski eş  boşanma sonrası ilk kez açıkladı: Şiddet hiç yaşanmadı

Oyuncu Merve Sevi'den dün anlaşmalı olarak tek celsede boşanan spor eğitmeni Çalkan Algün, yazılı bir açıklama yaptı.



Merve Sevi'nin geçen aylarda kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayetçi olup daha sonra suçlamasını geri aldığı Algün, şu sözleri kaleme aldı:



"Ben 16 yaşımdan beri kendi ayakları üzerinde duran ve yaşadığım tüm olumsuzlar karşısında dik duruş sergileyen bir adamım. Ancak son dönemde özel hayatım üzerinden bir algı operasyonu yürütüldüğünü üzülerek görüyorum. Bugüne dek kendime saygımdan konuşmamayı tercih ettim. Ne yazık ki ben sessiz kaldıkça hakkımdaki bahsi geçen konularla ilgili bu açıklamayı yapmaya mecbur bırakıldım. Hayatımda hiçbir zaman eski eşim Merve Sevi hanıma, herhangi bir kadına, erkeğe, canlıya şiddet uygulamadım. Şiddetle ilgili çıkan haberlerle hakkında Merve hanım da kendi sosyal medya hesabı üzerinden şiddetin olmadığına dair açıklama yapmıştı. Ben hiçbir zaman evliliğimizle ilgili karşılıklı olarak ayrılmaya karar verdikten sonra bir şans istemedim. Evliliğimizin ikimize de zarar verdiğine karar verip karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde ayrılmaya karar verdik."



Eski eş  boşanma sonrası ilk kez açıkladı: Şiddet hiç yaşanmadı



Merve Sevi ise boşanma sonrası paylaştığı şu yazıyla dikkat çekti:



"Nasılım biliyor musunuz; sanki kötü bir hastalığa yakalanmışım da geçmiş gibi doktor tekrardan yaşayacağımı müjdelemiş gibiyim."



Eski eş  boşanma sonrası ilk kez açıkladı: Şiddet hiç yaşanmadı - Resim : 2



Eski eş  boşanma sonrası ilk kez açıkladı: Şiddet hiç yaşanmadı - Resim : 3



Ünlü oyuncu Merve Sevi boşandı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin