Erkenci Kuş zirvede! Takipçileri hangi yapımlar oldu?

MedyaTava editörü Ömer Üst, 29 Eylül Cumartesi günü reytinglerini masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
Erkenci Kuş zirvede! Takipçileri hangi yapımlar oldu?

Star TV'nin başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman'ın paylaştıkları sevilen dizisi Erkenci Kuş, dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle; Total kategorisinde 6,21 izlenme oranı ve 16,77 izlenme payı, AB kategorisinde 5,46 izlenme oranı ve 15,37 izlenme payı ile  20+ABC1’de 6,46 izlenme oranı,  16,91 izlenme payıyla listenin birinci sırasına oturdu.



Ufak Tefek Cinayetler'in yeni sezona başlamasıyla yaz sezonunda Salı günleri yayınlanan Erkenci Kuş, Cumartesi gününe geçmişti. Yeni gününde ikinci kez seyirciyle buluşan dizi, zirvedeki yerini korumaya devam etti.



Erkenci Kuş'u hangi yapımlar takip etti?



Erkenci Kuş'un zirvede yer aldığı günden Total'de ikinci sırayı 5,27 izlenme oranıyla Show TV'nin sevilen dizisi Yeni Gelin aldı. 4,55 izlenme oranıyla Erkenci Kuş'un özet bölümü bu kategoride 3. oldu.



AB kategosinde ise FOX'un yeni dizisi Bir Deli Rüzgar 4,24 izlenme oranıyla Erkenci Kuş'un ardından 2'nci olurken, 3'üncülükte ise TRT1 dizisi Kalk Gidelim yer aldı.



ABC1'de de Erkenci Kuş'un özet bölümü 4,77 izlenme oranıyla 2'nci olurken, Bir Deli Rüzagar da 4,17 izlenme oranıyla 3. sırada yer aldı.



Ömer ÜST

omerust@outlook.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin