Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu Baba Sahne'de

Türk halk müziğinin iki usta isminden Baba Konser...

Google Haberlere Abone ol
Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu Baba Sahne'de

Türk halk müziğinin iki usta ismi Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, 13 Haziran Salı akşamı Baba Konser serisi kapsamında Baba Sahne’de aynı sahneyi paylaşacaklar.



16 yıl sonra yeniden bir araya gelerek imza attıkları yeni albümü geçtiğimiz aylarda çıkaran usta müzisyenler, çoğu eski, bazıları ise çok eski Anadolu türkülerinden oluşan bir repertuvarı seslendirecekler.



Baba Sahne tarafından düzenlenen Baba Konser serisi, birlikte yaptıkları albümlerle ekol yaratan iki büyük müzisyen, iki usta ozan Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu’nun vereceği konserle devam ediyor.



16 yıl sonra bir kez daha bir araya gelerek “Bilinmeyenle Karşılaşmak” adlı üçüncü albümlerine imza atan usta müzisyenler Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, ozan geleneğini sürdürerek kaybolmaya yüz tutmuş eserleri müzikseverlerle buluşturuyor. Çoğu eski, bazıları ise çok eski Anadolu türkülerinden oluşan bir repertuvarı seslendiren Oğur ve Demircioğlu; bu nedenle kendi ifadeleriyle, performanslarını bir “birlikte hatırlama çabası” olarak görüyorlar. İkili formatında gerçekleştirdikleri, benzersiz ve ustalıklı türkü yorumları, Türk Halk Müziği’nde yeni bir tarzın doğuşuna yol açıyor.



Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu ikilisine, Baba Sahne’de verecekleri konserde; Erdal Erzincan, Cengiz Özkan, Nida Ateş, Hüseyin Albayrak, Ali Rıza Albayrak gibi Türk Halk Müziği’nin önemli isimleri de eşlik edecek.



13 Haziran 2017, Salı akşamı saat 21.00’de Baba Sahne Savaş Dinçel Salonu’nda gerçekleşecek konserin biletleri, babasahne.com’dan ve gişeden temin edilebilir.



Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu Baba Sahne'de


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin