Erdoğan'a şarkıyla destek oldu, AKP'liler utandı

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Almanya'da yaşayan müzisyen Cevdet Yıldız'dan şarkılı destek geldi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'a şarkıyla destek oldu, AKP'liler utandı

Almanya'nın Herne kenti yakınlarında oturan Cevdet Yıldız, Başbakan Erdoğan'a destek için şarkı yazdı. Geçmiş yıllarda Mega Yıldız adıyla Türkiye'de farklı ses yarışmalarında boy gösteren Cevdet Yıldız, Başbakan Erdoğan için hazırladığı “Uzun Adam 2014 Türkiye Hep Beraber“ adlı şarkının söz ve müziğinin kendisine ait olduğunu belirtti. Son dönemlerde Filistin yararına düzenlenen dayanışma gecelerine katıldığını ve bu gecelerden esinlenerek böyle bir şarkı yapmaya karar verdiğini anlatan Cevdet Yıldız, “Şarkıya klip de çektim. Başbakan Erdoğan büyük bir lider, önünde önemli bir seçim var. Ben de bu kliple kendisine destek olmak istedim” dedi.



Özel bir stüdyo kiralayarak Uzun Adam 2014 Hep Beraber'e klip çeken Cevdet Yıldız, şarkıyı paylaşım sitelerine de yükledi. Cevdet Yıldız çektiği klibin sözlerinde Başbakan Erdoğan'a övgüler yağdırırken, cumhurbaşkanı yerine kullandığı Cumhurbaşbakanı ifadesi de dikkatlerden kaçmadı. Uzun Adam 2014 Hep Beraber'i paylaşım sitesinde bir haftada 900 kişi izledi. Sitede klibin altına yazılan, “Abi yapmasaydın, ilk kez AK Partili olduğumdan utanıyorum“ şeklindeki bir yorum dikkat çekti. (DHA)



İşte, o şarkı:





Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.



Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin