Erdoğan, Cumhuriyet'in o manşetini eleştirdi, gazeteden yanıt geldi!

Gazete, Sultanahmet'teki intihar saldırısını "Katliam Ülkesi" başlığıyla haberleştirdiği için Erdoğan tarafından eleştirilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan, Cumhuriyet'in o manşetini eleştirdi, gazeteden yanıt geldi!

Sultanahmet'teki intihar saldırısını "Katliam Ülkesi" başlığıyla haberleştirdiği için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından eleştirilen Cumhuriyet gazetesi bugün de aynı başlıkla çıktı.

 



Cumhuriyet'in manşetinde PKK'nın Çınar saldırısı ve sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur'daki tahribata yer verilerek "Görülen lüzum üzerine 13 Ocak tarihli manşeti tekrarlıyoruz" dendi. Cumhuriyet'ten yapılan açıklamada, "Bugün, iki gün önceki Erdoğan’ın 'kabullenemediği' manşeti, Diyarbakır’da PKK’nin sivilleri hedefe aldığı eylem ve Sur’dan gelen yeni fotoğraflar üzerine tekrarlıyoruz" dendi.



"Size mi soracağız ne yazacağımızı?"başlıklı açıklamada  "Biz gazeteciliğin temeline “barış”ı alıyoruz. Ve barış gazeteciliği yaparken, ölümleri, acıları ayrıştırmıyor, birbiriyle yarıştırmıyoruz. Dün de böyleydi yarın da böyle olacak. Sevseniz de sevmeseniz de..." ifadelerine yer verildi.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin