Erdal Özyağcılar: Her hafta hamama gidiyorum

Oyuncu Erdal Özyağcılar, Emre Saygı'ya konuştu...

Google Haberlere Abone ol
Erdal Özyağcılar: Her hafta hamama gidiyorum

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, 18 yıl aradan sonra 'Hoş geldin Boyacı' oyunu ile tiyatro sahnelerine geri dönen usta oyuncu Erdal Özyağcılar oldu. Erdal Özyağcılar, canlı yayında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi açıklamalarda bulundu.



2 Gün Önce Hazırlanıyorum



Tiyatro çalışmaları olduğunda 2 gün öncesinden hazırlıklara başladığını söyleyen Erdal Özyağcılar “ Oyundan 2 gün önce bende koşuşturması başlıyor. Evden çıkmıyorum hafif yemekler yiyorum sporcu gibi hazırlanıyorum” dedi.



Sinirli Ve Antipatik Değilim



Dışarıdan bakıldığında herkesin kendisini sert ve sinirli birisi olarak gördüğünü söyleyen Erdal Özyağcılar “ Ben konuşmayınca yüzüm çok sert gözüküyor. İnsanlara antipatik geliyorum. Benden korkuyorlar ama benimle konusunca rahatlıyorlar. Aslında dışardan gözüktüğü gibi sinirli ve antipatik bir insan olmadığımı görüyorlar dedi.



Herkes Benim Gibi Olsun



Sinirlenmemek için çaba gösterdiğini söyleyen Erdal Özyağcılar “Ben sinirlenmemek için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Provaya zamanında gelmeyen, alkollü gelen, çaba göstermeyen insanları görünce sinirleniyorum.  Ben bir gün öncesinden hazırlanırım ezberleri yaparım. Her gün 8 saat uyuyorum herkeste benim gibi olsun istiyorum” dedi.



Her Hafta Hamama Gidiyorum



Düzenli spor yaptığını ve her hafta hamama gittiğini söyleyen Erdal Özyağcılar “ Düzenli spor yapıyorum ve her hafta hamama gidiyorum. Ayrıca 15 yıldır göz altlarım için krem kullanıyorum. Buna da beni makyözüm alıştırdı. Her dizide farklı bir krem kullanmaya başladım ve devam ediyorum” dedi.



Saçlarıma Ayrı Bakım Yapıyorum



Saçları içinde ayrı bakımlar yaptığını anlatan Erdal Özyağclıar “ Saçlarıma düzenli olarak bakımlar yapıyorum. Yumuşatıcı yağım var ve saçlarımı sık yıkıyorum. Ayrıca önce zeytinyağlı sabun ardından da şampuan kullanıyorum” diye konuştu.



Evhamlı Bir Babayım



Baba olduğu zaman çocuklarını korumak ve onlar en iyi şekilde bakabilmek için büyük çaba sarf ettiğini anlatan  Erdal Özyağcılar “ Ben evhamlı bir baba ve dedeyim. Torunlarım olunca da babasını ve annesini gözlemliyorum. Çocuklarına iyi bakıyorlar mı diye. Torunlarımın anne baba haricinde bize de ihtiyacı var. Onlarla konuşamadıklarını bizimle konuşuyorlar” dedi.



Eşine Tapusu Bende Gözüyle Bakmayacaksın



Uzun evliliğin sırrı olmadığını ve sadece insanların eşlerine benim gözüyle bakmamaları gerektiğini söyleyen Erdal Özyağcılar “ Uzun evliliğin sırrı yok. Sadece evlilikte ben onun tapusunu aldım veya benim tapum onda diye bakmamalı insanlar. Bu o benim demek insanı rahatsız ediyor. Bunu hissettirmezseniz huzurlu oluyorsunuz. Belki senden sıkılmıyor ama yalnız kalmak istiyor saygı göstermelisin” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin