Erdal Beşikçioğlu direksiyon başında!

Oyuncu Erdal Beşikçioğlu ilk kez bir reklam filminde rol aldı.

Google Haberlere Abone ol
Erdal Beşikçioğlu direksiyon başında!

'Behzat Ç.' dizisindeki rolüyle fenomen haline gelen oyuncu Erdal Beşikçioğlu ilk kez bir reklam filminde rol aldı.



Erdal Beşikçioğlu, Fiat Egea'nın reklam filmi için kamera karşısına geçti.



Tofaş'ın seri üretimine ve satışına başladığı otomobil projesinin ilk ürünü olan kompakt sedan modeli Fiat Egea'nın reklam filmi, 6 Kasım Cuma akşamından itibaren yayınlanmaya başlıyor.



Leo Burnett İstanbul tarafından hazırlanan reklam filmi, İstanbul'un farklı lokasyonlarında üç günde çekildi ve yönetmenliğini ünlü Avusturyalı yönetmen ikilisi Rad-Ish üstlendi. Fiat Egea reklam kampanyası, televizyon filmi dışında, basın, açık hava, radyo, sinema, internet gibi birçok farklı mecrayı kapsıyor.



Erdal Beşikçioğlu'nun rol almayı kabul ettiği ilk reklam filmi özelliğini de taşıyan Fiat Egea reklamında 'artık iyi bir otomobile sahip olmanın bir ayrıcalık olmadığı' vurgusu yapılıyor.



Fiat Pazarlama Müdürü Özgür Süslü konuyla ilgili olarak "Ezber bozan sedan Fiat Egea, ezberleri bozan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu üzerinden müşterilerimizle buluşacak. Reklam kampanyamızın yüzü Erdal Beşikçioğlu’nun Fiat Egea’nın güçlü ve iddialı bir şekilde pazara girmesinde çok etkili olacağını düşünüyoruz" açıklamasını yaptı.



İşte, o reklamın kamera arkası görüntüleri:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin