Engin Akyürek'i ilk imza gününde dostları yalnız bırakmadı!

Ünlü oyuncu, 'Sessizlik' adlı kitabının ilk imza gününde D&R Suadiye’de sevenleriyle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Engin Akyürek'i ilk imza gününde dostları yalnız bırakmadı!

Ünlü oyuncu Engin Akyürek 'Sessizlik' adlı kitabının ilk imza gününde D&R Suadiye’de sevenleriyle buluştu. Hayranları ve sanatçı dostları, Engin Akyürek’i bu özel gününde yalnız bırakmadı.



Engin Akyürek'i ilk imza gününde dostları yalnız bırakmadı!



Tüm dünyada her yaştan büyük bir hayran kitlesi bulunan Engin Akyürek 21 öyküden oluşan ilk öykü kitabı Sessizlik’in imza günü için D&R Suadiye’de sevenleriyle buluştu. Türkiye’nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Porto Riko, İspanya, Almanya ve Meksika’dan gelen hayranlarının yoğun ilgisini gören sanatçı tüm sevenleri ile tek tek ilgilenip, sohbet etti. Yurtdışından gelen hediyeleri de kabul eden sanatçı Güney Amerika ziyaretinde çok güzel ağırlandığını belirtti.



Engin Akyürek'i ilk imza gününde dostları yalnız bırakmadı! - Resim : 2



Toygar Işıklı, Tolga Sarıtaş, Tansu Taşanlar ve Sarp Akkaya’nın imza gününde yalnız bırakmadığı Engin Akyürek kitabı ile ilgili olarak şunları söyledi:



"Sessizlik aslında benim yıllardır yazdığım öykülerin bir kitapta toplanmış hali. Sessizliğin anlamı herkese göre değişir ama benim için sessizlik çok güçlü. Sessizliğin bir sesi var ve kitapta bu çokça geçiyor. Gelirini Darüşşafaka’ya bağışlayacağız bu anlamda da çok mutluyum. Oyuncuyum yazarlıkla ilgili çok bir iddaam yok ama umarım okuyucular sever."



Engin Akyürek'i ilk imza gününde dostları yalnız bırakmadı! - Resim : 3



Engin Akyürek'ten film müjdesi



Ünlü oyuncu Engin Akyürek, yeni filminin de müjdesini verdi. Akyürek, "Yeni filmimiz Ocak sonu gibi vizyona girecek, güzel bir aşk filmi oldu.", dedi.



Engin Akyürek'i ilk imza gününde dostları yalnız bırakmadı! - Resim : 4



Engin Akyürek'i ilk imza gününde dostları yalnız bırakmadı! - Resim : 5



Engin Akyürek'i ilk imza gününde dostları yalnız bırakmadı! - Resim : 6



Engin Akyürek'i ilk imza gününde dostları yalnız bırakmadı! - Resim : 7


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin