Emre Altuğ'a TUFFEST'te 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülü!

'Mezarcı' filmi, Uluslararası Trabzon Film Festivali'nden iki ödülle birden döndü...

Google Haberlere Abone ol
Emre Altuğ'a TUFFEST'te 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülü!

11 Ağustos’ta vizyona giren “Mezarcı” filmi, Uluslararası Trabzon Film Festivali’nde “Altın Kemençe”leri kaptı…



Yönetmenliğini ve senaristliğini Talip Karamahmutoğlu’nun üstlendiği, başrollerinde Emre Altuğ ile Nilay Erdönmez’in yer aldığı “Mezarcı” filmi, bu yıl Trabzon’da ilki düzenlenen Uluslararası Trabzon Film Festivali’nden iki “Altın Kemençe” ödülüyle döndü.



Emre Altuğ'a TUFFEST'te 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülü!



Filmin başrol oyuncusu Emre Altuğ, “En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne layık görülürken, “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü ise filmde “Hayati” karakterine hayat veren Adem Yılmaz kaptı.



Emre Altuğ'a TUFFEST'te 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülü! - Resim : 2



Geçtiğimiz günlerde Los Angeles Cinefest'te de yarı finale kalan 'Mezarcı' filmindeki performansı ile çok konuşulan Altuğ, şunları söyledi: "Milyonlarca yıldır yok etmek için uğraştığımız doğa; eğer aynı şiddeti bize gösterirse, onun bizi yok etmesi uzun sürmeyecek. Bu yüzden doğaya özenli davranmalıyız. Bu sebeple bu ödülü doğa ile savaşanlara değil, doğa için savaşanlara armağan ediyorum."



Mezarcı’nın oyuncu kadrosunda Emre Altuğ, Nilay Erdönmez, Orhan Aydın, Mustafa Uzunyılmaz, Turan Özdemir, Sadık Gürbüz, Hikmet Karagöz, Adem Yılmaz, Hakan Eksen ve Bülent Çiftçi gibi isimler yer alıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin