Emrah Serbes'le ilgili yeni gelişme!

Serbes'in yaptığı kaza sonrası olay yerine giden çekicinin şoförü gördüklerini anlattı...

Google Haberlere Abone ol
Emrah Serbes'le ilgili yeni gelişme!

Yazar Emrah Serbes’in tutuklandığı trafik kazasının ardından araçları kaldırmak için giden çekicinin şoförü tanık olarak savcılığa ifade verdi.



Milliyet’ten Musa Kesler’in haberine göre çekicinin şoförü S.D, şunları anlattı: “34 NT 5005 plakalı araç şarampole yan yatmış vaziyetteydi. Gerekli araştırmayı yaptıktan sonra aracı dört teker üzerine çevirdik. O esnada bir adet viski şişesi ile üç adet bira kutusu gördüm. Bu içkilerin aracı çevirince içinden düşüp düşmediğini bilmiyorum, fark etmedim. Aracı çekiciye yükledim ve otoparka getirip indirdim. Otoparkta aracın yanında bulunan bira kutusu aracın içinden düşüp düşmediğini görmedim. Aracın yanında bulunan bira kutusu ile kaza yerinde gördüğüm bira kutuları aynı marka ve aynı renkteydi. Benim bilgim ve gördüm bundan ibarettir.”



NE OLMUŞTU?



Emhrah Serbes’in içinde bulunduğu otomobil 22 Eylül 2017 tarihinde İzmir-Aydın otobanında Ayhan Özçelik’in kullandığı otomobile arkadan çarpmıştı. Kazada Ayhan Özçelik ile 16 yaşındaki kızı  Zeynep Özçelik, hayatını kaybetmiş, anne  Nilgün Özçelik ise ağır yaralanmıştı. Kazayı ilk olarak Emrah Serbes’in arkadaşı Kenan Doğru üstlenmişti. Ancak daha sonra Emrah Serbes bir açıklama yaparak, kaza yapan otomobili kendisinin kullandığını belirtmiş ve savcılığa teslim olmuş, ardından da tutuklanmıştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin