Emmy Ödül Töreni hangi kanalda yayınlanacak?

Televizyonun ‘Oscar’ı, 71’inci Emmy Ödül Töreni için geri sayım başladı.

Google Haberlere Abone ol
Emmy Ödül Töreni hangi kanalda yayınlanacak?

Digiturk, televizyonun ‘Oscar’ı, 71’inci Emmy Ödül Töreni ile izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak. 5 yıldan beri Digiturk ekranlarından yayınlanan dev tören, bu sene de 22 Eylül’ü 23 Eylül’e bağlayan gece beIN Series Comedy ve Digiturk 1 no’lu kanaldan tüm üyelere açık olarak sadece Digiturk’te yayınlanacak.



Bu görkemli gece beIN Connect uygulamasından ve Digiturk Play üzerinden de canlı olarak izlenebilecek.



2019 yılında 20. yılını kutlayan Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, dünya çapında hayran kitlelerine sahip yapımların yarışacağı Emmy Ödülleri’ne 6’ıncı kez ev sahipliği yapıyor. Tüm Digiturk üyelerine açık olacak canlı yayın, Kırmızı Halı ve Ödül Töreni ile ekran başındaki takipçilerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.



Televizyonun ‘Oscar’ı olarak bilinen, tüm dünyanın heyecanla beklediği 71’inci Emmy Ödül Töreni, 22 Eylül saat 02.00’de kırmızı halı ile başlayıp,03:00’de ödül töreni ile devam edecek. beIN Series Comedy ve 1 no’lu kanaldan yayınlanacak olan Emmy Ödül Töreni, izlemek isteyen tüm üyelere açık olacak. Görkemli gecenin yayını ayrıca beIN Connect ve Digiturk Play üzerinden de canlı olarak izlenebilecek.



Digiturk dizileri ile Emmy Ödül Töreni’nde heyecan dorukta



Digiturk kanallarında yayınlanan toplamda 144 adaylık kazandığı 71’inci Emmy Ödül Töreni’nde, bu ödülü en çok kazanan drama dizisi olan “Game of Thrones, 2019’un Emmy’lerin de 32 adaylık elde etti. Gerçek hayattan alıntılanan ve tüm dünyayı etkisi altında alan, 1986’da SSCB’de meydana gelen nükleer felaketin ‘iç yüzünü’ ekranlara taşıyan “Chernobyl”, 19 dalda Emmy adaylığı elde ederek izleyicileri derinden etkilemenin karşılığını alıyor.



Komedyen Bill Hader’ın Los Angeles’a taşınıp ‘sanat sepet işlerine bulaşan bir tetikçi’ olarak karşımıza çıktığı “Barry”, komedi dizisi olarak toplamda 17 adaylık kazanırken, Patricia Arquette, Benicio Del Toro ve Paul Dano’nun ‘dudak uçuklatan’ performanslarıyla dikkat çeken “Escape at Dannemora”, 12 adaylıkla bu sene Emmy’de ses getirmesi beklenen dizilerden biri oldu.Öte yandan, her sezonuyla izleyicisini ayrı bir muammaya ortak eden polisiye gerilim dizisi “True Detective”, Mahershala Ali’nin olduğu üçüncü sezonuyla 9 dalda Emmy’ye aday olmayı başardı.



Sharp Objects, Succession, The Good Place, How To Get Way With Murder, Black Monday gibi merakla takip edilen Digiturk dizileri de ödül için yarışacaklar yapımlar arasında yer alıyor.



Emmy Ödül Töreni hangi kanalda yayınlanacak?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin