Emina Sandal'ın eski aşkı Miscovic'den açıklama geldi!

Sırp basınında çıkan haberlere Marko Miskovic'den yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Emina Sandal'ın eski aşkı Miscovic'den açıklama geldi!

Mustafa Sandal ile boşanma kararı alan Emina Sandal, Sırp basınında çıkan 'Eski sevgilisiyle görüşüyor' şeklindeki haberleri, "11 yıldır kendisini hiç görmedim. Haber tamamen asparagas" demişti. Bu kez de Marko Miskovic'ten açıklama geldi!



11 yıldır hiç görüşmedik



Magazinn.com'un haberine göre; Marko Miskovic’in avukatı Sırp medyasına Emina Sandal ile alakalı olarak yazılı açıklamada bulundu. Açıklamada, Marko Miskovic’in eşi Jovan Miskoviç ile birlikte evliliklerinin devam ettiğini ve her şeyin yolunda olduğu belirtildi. Basına yansıyan haberlerin tamamen kurgu olduğu iletilen açıklamada, zannedildiği gibi Marko Miskovic ile Emina Sandal’ın hiçbir şekilde iletişimde olmadıkları ve hatta 11 yıldır hiç görüşmediklerinin altı çizildi.



Avukatı Andrej Prekaysky’in açıklamaları ise şöyle;



"Bay Mark Miskoviç ve Emina Sandal hakkında çıkan haberlerin hepsi asılsızdır. Bay Mark Miskoviç, iddia edildiği gibi hiçbir şekilde Emina Jahoviç ile görüşmemiştir. İkili arasında SMS alışverişi asla yapılmamıştır. Basında yer alan haberler ailenin itibarını zedelemektedir. Evlilik dışı görüştüğü yönünde yapılan haberler, basında yeni bir gündem, kriz oluşturmak için gerçekleştirilmiştir. Sansasyon amaçlı yapılan haberler ailenin mahremiyetine yönelik düzenlenen bir saldırı niteliğinde olup, müvekkilimin yanlış bilgilerle itibarına yönelik bir saldırıdan ötesi değildir.



Bay Marko Miskoviç, kızı ve Bayan Jovan Miskoviç ile uzun zamandır mutlu ve istikrarlı bir evlilik sürdürmektedir.



Avukat, Andrej Prekaysky"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin