Emekli hâkim ve iki avukat kızını cin çarptı

Google Haberlere Abone ol
Emekli hâkim ve iki avukat kızını cin çarptı

Emekli Danıştay hâkimi S.Y., kendisini peygamber torunu olarak tanıtan U.A. tarafından dolandırıldığını iddia ederek şikâyetçi oldu. U.A.’ya 550 bin lira kaptırdığını, cinlerden kurtulmak için arabasını dahi sattığını öne süren eski hâkimin, avukat olan iki kızı da taciz iddiasıyla U.A.’dan şikâyetçi oldu.



Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Eski hâkim S.Y. (57) İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na sunduğu suç duyurusu dilekçesinde şu iddialara yer verdi: “U.A. (38) ile bir arkadaşım aracılığı ile tanıştım. Arkadaşım, inanamadığı bir olay yaşadığını, kızının uzun süre gebe kalmaya çalıştığını ancak doktorların bunun mümkün olmadığını ifade etmesine rağmen U.A.’nın macununu kullandıktan sonra kızının hamile kaldığını söyledi. Ben de U.A. ile tanıştım.



U. A. bana, ‘Nebevi Tıp ile uğraşırım. Allah’ın bir lütfu olarak atalarıma mirasen verilmiş bir formülle kadınların her türlü kist ve doğum problemlerimi çözebiliyorum. Benim macunumla hamile kalan pek çok aileyi sizinle tanıştırabilirim’ dedi. Ben ve eşim de tedaviyi test etmek için bir yakınımızın kistlerinden bahsettik. Yakınımızın macunu kullanıp iyileşmeye başladığını söylemesi üzerine U.A.’ya inandık. Üç yılda tüm birikimimi U.A.’ya verdim. Arabamı da satmak zorunda kaldım. Yaklaşık 550 bin liramı U.A.’ya kaptırdım. Arkadaşım H.İ. de U.A.’ya yaklaşık 200 bin lira verdi. U.A. bize kendisinin Hz. Ali tarafından da görevlendirildiğini söyledi. Bir gün bana, gökyüzündeki ayın üzerime doğru geldiğini, ayın üzerinde  değer verdiğimiz manevi şahsiyetlerin siluetlerini örneğin Hz. Ali’nin siluetini gösterdi. Eşim keramet sandığı halusinasyonlar gördü ve intihara kalkıştı. Beni cinlerle korkutmaya devam etti. Benden aldığı paralarla sözde cinlerle savaşarak başımıza gelecek musibetlerden koruyordu. Şüpheli başından beri beni ve ailemi dolandırdı.”



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin