'Elif' dizisinin başrol oyuncusu 'yılın en iyi çocuk oyuncusu' seçildi!

Elif dizisinin küçük yıldızı Isabella Damla Güvenilir, dizinin yayınlandığı Latin Amerika ülkelerinden biri olan Peru’da ‘Yılın En İyi Çocuk Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol
'Elif' dizisinin başrol oyuncusu 'yılın en iyi çocuk oyuncusu' seçildi!

Kanal 7'de yayınlanan Elif dizisinin minik oyuncusu Isabella Damla Güvenilir, Peru’da ‘Yılın En İyi Çocuk Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü. 



Dizinin Peru’daki yayıncı kanalı olan Latina TV Elif’in izlenme oranları ile elde ettiği başarı ve izleyicilerden gelen olumlu geri dönüşler sonucunda dizinin küçük yıldızı İsabella Damla Güvenilir’i ödüle layık gördü. Kanal, başına gelen tüm olumsuzluklara rağmen hayata sımsıkı tutunan kocaman yürekli minik kız Elif’i canlandıran İsabella Damla Güvenilir’e ‘Latina TV Turkish Awards’ ödülleri arasında yer alan ‘Yılın En İyi Çocuk Oyuncusu’ ödülünü verdi. Ödül törenine katılamayan minik yıldız ise kendisine verilen ödüle çektiği teşekkür videosu ile karşılık verdi.



Başrollerinde İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin ve Cemre Melis Çınar’ın rol aldığı Elif hafta içi her gün 20:10’da Kanal 7’de…



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin