Efsane program 1 milyon TL ödül verecek! Yakında Star TV'de...

'Big Brother'ın büyük ödülü belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Efsane program 1 milyon TL ödül verecek! Yakında Star TV'de...

120 ülkede 320 sezondan fazla yayınlanan, efsane program ‘Big Brother’ Endemol Shine’ın yapımcılığında Türkiye'de izleyici karşısına çıkıyor.



1 milyon lira ödüllü efsane program için geri sayım başladı.



100 GÜNÜN SONUNDA 1 MİLYON LİRA



100 gün boyunca, eve dönüştürülmüş bu stüdyoda birlikte yaşayan, fiziksel güçleri ve yeteneklerini yarıştırdıkları görevleri başarıyla yerine getirmeye çalışan yarışmacılardan biri, 100 günün sonunda 1 milyon liralık büyük ödülün sahibi olacak. Kuralların her an değiştiği, heyecanın ve aksiyonun zirvede olduğu program, bir TV şovundan çok bir sosyal hayat fenomeni olarak görülüyor.



AZ ÇATIŞMA, BOL EĞLENCE 



‘Big Brother’da öne çıkan birinci kural, yarışmacıların birbirleriyle pozitif rekabet ve dayanışma içerisinde olmaları. Yarışmacılar, pozitif rekabet ve dayanışmanın dışında, ‘Big Brother’ın, onlara verdiği akıl sınırlarını zorlayan aksiyon ve aldatmaca dolu görevlere karşı da mücadele edecek.



EN BÜYÜK PLATO



Dünya televizyonlarında bir devrim olarak anılan, 15 yıldır tüm dünyayı ekranlara bağlayan efsane program ‘Big Brother Türkiye’ için İstanbul’da bugüne kadar kurulmuş en büyük program platosu hazırlanıyor.



Endemol Shine Türkiye ekibi, 3000 metrekarelik bir alanda, 80’den fazla kamera ve 120 mikrofonla her anı izlenen bu evi, yayına taşımak için 300 kişiyle aralıksız çalışıyor.



BAŞVURU İÇİN ADRES: STARTV.COM.TR 



Yarışmaya için başvular da 'startv.com.tr’ adresinden web sayfasındaki form doldurularak yapılıyor. Yarışma için geri sayım başladı.



'Big Brother Türkiye’ renkli yarışmacıları ve eğlenceli dünyasıyla ile çok yakında Star TV ekranlarında olacak.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin