Efsane çocuk 'Yumurcak'ın hayatı kitap mı oluyor?

İlker İnanoğlu, hayatının kitabını yazması için teklif aldı.

Google Haberlere Abone ol
Efsane çocuk 'Yumurcak'ın hayatı kitap mı oluyor?

'Yumurcak' rolüyle hayatımıza giren ve şimdilerde Kanal D'de yayınlanan fenomen dizi Arka Sokaklar’ın 'Engin Komiseri' olarak ekranlarda izlediğimiz İlker İnanoğlu, hayatının kitabını yazması için Epsilon Yayınevi’nden teklif aldı.



Türk Sineması’nın iki efsane ismi Filiz Akın ve Türker İnanoğlu’nun oğlu olan ve  gözlerini film setlerinde açan İlker İnanoğlu, teklifi değerlendirmeye aldı.



Efsane çocuk 'Yumurcak'ın hayatı kitap mı oluyor?



Birkaç yayın eviyle görüşen ve kitap yazma fikrine sıcak bakan oyuncu kitabında; film setlerinden geçen çocukluğundan, gençliğine, özel hayatından, oyunculuğa birçok hikayeyi mizahi bir dille anlatacak. Genç yaşta yurt dışında okumaya giden ve birçok ülkeyi görme fırsatı bulan İnanoğlu; İngiltere, Amerika, Hollywood ve Fransa gibi birçok yerde yaşadığı olayları, karşılaştığı insanları ve kültürleri, okuyanları gülümsetecek bir dille kaleme alacak.



Efsane çocuk 'Yumurcak'ın hayatı kitap mı oluyor? - Resim : 2



İlker İnanoğlu kendi döneminde Ayşecik büyüdükten sonra sinemadadaha ilk Filmi 'Yumurcak' ile tüm şöhretlerin filmlerinin önüne geçen hasılat rekoruyla, büyük bir üne kavuşan ve ilk filmiyle Yılmaz Güney’in kucağında ödül alan ilk çocuk yıldız olmuştu.



Efsane çocuk 'Yumurcak'ın hayatı kitap mı oluyor? - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin