Eda Pera Küçük’e duruşmada öpücük atan kişiye ceza!

Ünlü sunucuya duruşmada göz kırpıp öpücük atmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Eda Pera Küçük’e duruşmada öpücük atan kişiye ceza!

Daha önce oyuncu sevgilisinden şiddet gördüğü haberleriyle gündeme gelen sunucu Eda Pera Küçük bu kez taciz mağduru oldu. Ablasının eski nişanlısının Küçük’e göz kırparak öpücük attığı iddiasıyla yargılandığı davada, mahkeme sanık Cengiz Salcan’ı 3 bin 750 lira adli para cezasına çarptırdı.



Eda Pera Küçük’e duruşmada öpücük atan kişiye ceza!



Sunucu Eda Pera Küçük’e göz kırparak öpücük attığı iddiasıyla, ‘cinsel taciz’ suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan ablasının eski nişanlısı Cengiz Salcan’ın, Anadolu 57. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davasında karar çıktı. Küçük’ün ablasının dahil olduğu bir davanın duruşması sırasında yaşanan olayla ilgili olarak sanık Salcan’ın avukatı olay günü duruşma salonunda bulunan avukat Mehmet Yıldız’ın dinlenmesini talep etti. Tanık Yıldız, “Kendi duruşmamı beklemek için salondaydım. Cengiz’in duruşmada öpücük işareti yaptığına dair bir şey görmedim” dedi. Küçük’ün avukatı ise sanığın, Küçük’e cinsel içerikli hakaretlerde bulunduğunu iddia etti. Son sözü sorulan sanık Salcan ise “Eda Küçük’ün eski erkek arkadaşıyla aramda yakınlık vardır, bu nedenle bana husumet beslediğini düşünüyorum. Olay günü sadece dosyaya odaklanmıştım, Küçük ile bir irtibatım olmadı” dedi.



Davayı karara bağlayan mahkeme hâkimi, sanık Cengiz Salcan’ı 3 bin 750 lira adli para cezasına çarptırdı. Hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar veren mahkeme hâkimi, sanığın 5 yıl denetimli serbestlik süresine tabi tutulmasına hükmetti.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 




 

 


Eda Pera KÜÇÜK (@edapera)'in paylaştığı bir gönderi (11 Eyl, 2018, 3:37öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin