Ece Erken 'sansür' iddiasına kızdı, bikinili pozunu paylaştı!

Ünlü sunucu, paylaştığı tatil fotoğrafında bikinili pozunu sansürlediği yorumlarına ilginç bir cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ece Erken 'sansür' iddiasına kızdı, bikinili pozunu paylaştı!

Bikinili fotoğrafını vücudunu buzlayarak Instagram'da paylaşan ünlü sunucu Ece Erken, takipçilerinin tepkileri üzerine boydan çekilen bikinili fotoğrafını paylaştı.



Oğlu Eymen'le tatil yapan güzel sunucu Ece Erken'in bikinili fotoğrafları sosyal medyayı salladı. Salıncakta çekilmiş fotoğrafını vücudunu buzlayarak paylaşan Erken'in bu hareketi tepkilere neden oldu. Hayranlarının mesajlarına dayanamayan Erken, "Hadi sizi kırmayayım" diyerek bikinili fotoğrafını paylaştı.



Takipçilerini kırmadı



İlk attığı fotoğrafı tepkilere neden olan Ece Erken, boydan çekilmiş bikinili fotoğrafını "İstediğim fotoğrafı sansürler istediğimi koyarım, düşünce özgürlüğü diye zırvalayanların buna saygı duymayıp, yorum yazmaları. Hadi sizi kırmayayım ben denize bikiniyle giriyorum" yorumuyla paylaştı. Erken'in bikinili fotoğrafı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.



Ece Erken 'sansür' iddiasına kızdı, bikinili pozunu paylaştı!



Bikinili fotoğrafını vücudunu buzlayarak paylaşmıştı



Erken, geçtiğimiz gün "Yalnız, mutlu, huzurlu. Filtrelemeye takan değerli arkadaşlar, manzara ve denize odaklanma amaçlı. Ama illa bikinili görmek istiyorsanız nadir paylaşım yaparım. Yanlış yerdesiniz" diyerek bikinili fotoğrafını da vücudunu buzlayarak atmıştı.



Ece Erken 'sansür' iddiasına kızdı, bikinili pozunu paylaştı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin