Ebru Gündeş, Adnan Şenses için söyledi

Şarkıcı Ebru Gündeş önceki akşam 'Ebru Gündeş'le Sadece Türk Sanat Müziği' adlı konseptiyle Şişli'de bulunan bir mekanda sahne aldı.

Google Haberlere Abone ol
Ebru Gündeş, Adnan Şenses için söyledi

Konserine siyah bir elbiseyle çıkan Gündeş, Türk Sanat Müziği’nin seçkin şarkılarını dinleyenleri için seslendirdi. Yaklaşık üç saat sahnede kalan Ebru Gündeş, performansının ikinci bölümünde kırmızı bir elbise giydi. Konserinde merhum sanatçı Adnan Şenses’i de anan Ebru Gündeş, “Hayatımda beni desteleyen önemli 2-3 insandan biridir Adnan Abi. Allah rahmet eylesin, üzerimde emeği büyüktür” dedi. Gündeş, Adnan Şenses’le özdeşleşen ‘Deli Gibi Sevdim’ adlı şarkıyı söyledi.



‘GÖNLÜMÜN EFENDİSİ’Nİ OKUMADI



Konserinin son şarkılarını okuyan Ebru Gündeş, seyircilerden gelen “Gönlümün Efendisi şarkısını istiyoruz” sözlerini ustalıkla geri çevirdi. Ünlü şarkıcı, “Türk Sanat Müziği sahnesindeyiz. Hatta hep bu sahnelerde Çile Bülbülüm’ söylenir. Hadi hep birlikte söyleyelim” dedi ve ‘Gönlümün Efendisi’ adlı şarkısını okumadı. Ebru Gündeş, yurtdışında mahkum olan eşi Reza Zarraf’ın sevdiği bu şarkıyı okumama kararı almıştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin