'Dublör kullanmadan dövüş sahnelerini çektik'

Buket Aydın, Kerem Bürsin ve İbrahim Çelikkol ile 'Muhteşem İkili'yi konuştu

Google Haberlere Abone ol
'Dublör kullanmadan dövüş sahnelerini çektik'

Kanal D'nin 1 Kasım Perşembe akşamı ekran macerasına başlayacak olan yeni dizisi Muhteşem İkili'nin başrol oyuncuları İbrahim Çelikkol ve Keren Bürsin, Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.



Buket AYDIN / MİLLİYET



Birbirine inanan bir ikiliyiz



Muhteşem İkili’ye iki polisin hikayesini anlatan ilk Türk dizisi diyebilir miyiz?



İbrahim Çelikkol: Daha önce de polis hikayelerini anlatan iyi işler yapıldı tabii ama sanırım iki zıt karakterdeki polisin düşmana karşı birlikte mücadelelerini ilk kez izleyeceğiniz bir hikaye diyebilirim.



Kerem Bürsin: Daha ziyade şöyle diyebiliriz; 2 zıt karakterdeki polisin birlik mücadelesini anlatan ilk Türk, aksiyonlu ve içinde romantik hikayelerin de bulunduğu bir komedi dizisi...



İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin nasıl bir araya geldi? Ve nasıl bir ikili oldu?



İbrahim Ç. : Kerem’le daha önce tanışmamıştık. Bu proje için bir araya geldik. Ama sanki çok önceden tanışıyormuşçasına güzel bir uyum yakaladık. Bu da oyuna pozitif bir şekilde yansıyor. Uyumlu, birbirini anlayan, aynı zamanda birbirine inanan bir ikili olduğumuzu düşünüyorum.



Kerem B. : Bu proje için bir araya geldik… Bayağı da iyi bir ikili olduğumuza inanıyorum.



İkiniz de doğayı seven, sportif insanlarsınız bu performansınızı nasıl etkiledi? Yani dövüş sahneleri ne kadar gerçek?



İbrahim Ç. : Evet, Kerem de benim kadar doğayla iç içe olmayı seven, hayatının bir yerinde hep spor olan biri. Dövüş sahnelerinde de bu bizim için bir avantaj oldu. Dublör kullanmadan kontrollü bir şekilde dövüş sahnelerini çektik.



Kerem B. : Böyle işlerde atletik bir yapıya sahip olmak her zaman bir avantaj ve iki ‘partner’ de böyleyse o zaman iş çok kolaylaşıyor ve özgürlük alanı artıyor aksiyon sahneleri için.



Karakterlerinizi anlatabilir misiniz? Gerçek hayattaki karakterlerinizle örtüştüğü yerler var mı?



İbrahim Ç. : Barca, gözü kara sevdiklerini kendisinden daha çok önemseyen, sahiplenen bir karakter. Bu yanı kendime en çok yakın hissettiğim tarafı diyebilirim.



Kerem B. : MKC sadece kendine güvenen, kendini hep doğru bilen, ailesine karşı acayip korumacı, arada kıskançlığa kayan davranışları olan,  boşanmış ama boşandığını kabul etmeyen bir adam.



İçinde aşk da var hikayenin… Bu ikili aşklarını nasıl yaşıyor ve nasıl kadınlara aşıklar?



İbrahim Ç. : Barca bir suikast sonucunda karısını kaybettikten sonra kendisine karısının intikamını almayı amaç edinmiş biri. Bu süreçte onu neler bekliyor hep birlikte göreceğiz.



Kerem B. : MKC ve Yağmur (Öykü Karayel) arasında bakılınca alışmadığımız türde bir aşk var. Çünkü izlerken aslında bitmiş ve kapanmış bir mevzunun acaba yeniden alevlenebilecek mi durumunu merak edeceğiz. Kadınlarımız çalışan, ayaklarının üzerinde durmasını bilen ve isteyen karakterler. MKC zaten Yağmur güçlü, zeki ve onunla başa çıkabilen tek kişi olduğu için ona karşı bu kadar sıkı bir bağ oluşturmuş.



Kahramanlarımızı neler, nasıl hikayeler bekliyor?



İbrahim Ç. : İzleyiciler aksiyonu bol bir ikili mücadeleye şahitlik edecekler.



Kerem B. : Göreceğiz…



Set nasıl gidiyor? 



İbrahim Ç. : Dolu dolu geçiyor. Herkesin sonuna kadar emek harcadığı, özenli davrandığı bir set ekibi olduk. İzleyicilerden gelecek olan tepkileri şimdiden çok merak ediyoruz. Herkes büyük sabırla ilk yayın gününü bekliyor.



Kerem B. : Çok iyi gidiyor… Biraz yoğun ama inanılmaz bir ekip olduk. Çağatay Tosun inanılmaz bir enerjiye sahip olan bir yönetmen ve işine de çok hakim bir yönetmen. Bu nedenle zaten herkes güvenle geliyor sete. Böyle zor bir işte motivasyon çok önemli ve kamera arkası ekibimiz bu konuda örnek olacak bir ekip. Bu projenin iyi olmasının yüzde 95 sebebi onlar.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin