Doğuş Yayın Grubu’nun Dış İlişkiler ve Haberler Koordinatörlüğü görevine hangi isim getirildi?

Deneyimli gazeteci, Doğuş Yayın Grubu’nun Dış İlişkiler ve Haberler Koordinatörlüğü görevine getirildi. Yeni atama kurum içinde bu e-maille duyuruldu!

Google Haberlere Abone ol
Doğuş Yayın Grubu’nun Dış İlişkiler ve Haberler Koordinatörlüğü görevine hangi isim getirildi?

Tecrübeli gazeteci Ahmet Yeşiltepe, Doğuş Yayın Grubu’nun Dış İlişkiler ve Haberler Koordinatörlüğü görevine getirildi.



Daha önce ntvmsnbc'nin başında olan Yeşiltepe, bir süre NTV'de yayınlanan "Zaman Yolcusu" programını hazırlayıp sunmuştu.



Yeni atama kurum içinde bu e-maille duyuruldu:



Değerli Çalışma Arkadaşlarım,



Yayın Grubu’muzun kuruluş safhasından bu yana beraber çeşitli görevler üstlenen değerli arkadaşımız, Türk medya sektörünün yakından tanıdığı önemli isimlerinden biri Ahmet Yeşiltepe, bu kere yeni bir göreve atanmış bulunmaktadır. Bu yeni dönemde Ahmet Yeşiltepe, Doğuş Yayın Grubu’nun Dış İlişkiler ve Haberler Koordinatörü olarak görev alacaktır. Kendisi yılların birikimini, bilgi ve becerisini önümüzdeki dönemde de başarıyla sürdürecektir.



Yeni görevi sırasında tüm birimlerimiz Ahmet Yeşiltepe’den yararlanma konusunda doğrudan kendisiyle iletişime geçebileceklerdir. Dış haberlerin dünyanın bugünkü gelişimi içindeki önemi dikkate alındığında; ne kadar hızlı bir tempo içinde olmamız gerektiği açık seçik ortadadır. Ahmet Yeşiltepe’nin ve sizlerin bu yönde dikkat sarf ederek konuyu değerlendireceğinize inancımız tamdır. Bugüne kadar bu konuya ilişkin görev yapan arkadaşlarımızın tümü hangi sıfatla olursa olsun Ahmet Yeşiltepe’ye bağlı olarak görev yapacaklardır.



Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.





Ayşe ERTUĞRUL

İNSAN KAYNAKLARI GRUP BAŞKANI

CHRO


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin