Doğan Şentürk açıkladı! İsmail Küçükkaya FOX'tan ayrıldı mı?

FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Şentürk, FOX'ta yaşanan ayrılıklar sonrası açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Doğan Şentürk açıkladı! İsmail Küçükkaya FOX'tan ayrıldı mı?

FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, FOX’ta yaşanan ayrılıklar sonrası açıklama yaptı. Sosyal medyada yayılan ve İsmail Küçükkaya’nın FOX'la yollarının ayrıldığı yönündeki iddialara Şentürk, "Deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış" şeklinde cevap verdi.



İlk olarak Yeni Akit gazetesinde çıkan ve sorgulamadan kopyala yapıştır yapan internet siteleri eliyle sosyal medyada yayılan 'İsmail Küçükkaya Fox TV'den kovuldu' haberlerine Doğan Şentürk fotoğraflı bir yanıt verdi.



FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Twitter ve instagram hesabından Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya ile birlikte yer aldığı fotoğrafını paylaşarak şu mesajı yazdı:



“Sosyal medyadaki dedikodulara gülüyorum. Deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış O delinin başlığına bak içeriğine bak neresinden tutalım! @KucukkayaIsmail⁩ da ⁦@fatihportakal⁩ da ben ⁦@dogansenturk⁩ de buradayız ⁦@FOXhaber⁩ ⁦@FOXTurkiye⁩”




Sosyal medyadaki dedikodulara gülüyorum.Deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış O delinin başlığına bak içeriğine bak neresinden tutalım! ⁦⁦@KucukkayaIsmail⁩ da ⁦@fatihportakal⁩ da ben ⁦@dogansenturk⁩ de buradayız ⁦@FOXhaber⁩ ⁦@FOXTurkiyepic.twitter.com/Plym3q30Wl


— Doğan Şentürk (@dogansenturk) 21 Temmuz 2019
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin