Doğan Grubu'ndan yeni radyo! Efsanelerle yayında

Doğan Radyo Grubu'nun yeni dijital radyosu yayın hayatına başladı.

Google Haberlere Abone ol
Doğan Grubu'ndan yeni radyo! Efsanelerle yayında

Doğan Radyo Grubu'un, yeni markası Radyonom.com yayına girdi.



Birbirinden farklı müzik türlerini sunan dijital radyo kanallarıyla yola çıkan Radyonom.com, rock starlar ve efsaneleşen rock şarkılarının yer aldığı yeni radyosu Rock Cafe ile yayında.



Dijital radyo platformu olan Radyonom.com'un yeni dijital radyosu Rock Cafe'de, yakın geçmişe damga vurmuş en iyi yabancı rock şarkıların dinleyiciyle buluşacağı belirtiliyor.



Radyonom dinleyicilerine Türkçeden yabancıya, cazdan arabeske, Türk Sanat Müziği'nden film müziklerine, 70'lerden 80'lere ve 90'lara, pop müzikten lounge'a; türküden klasik müziğe ve rock'a, her tarza uygun radyo kanalı sunuyor.



Radyonom.com, toplam 17 radyo kanalı ile kullanıcılarına farklı tarzlarda birçok dijital radyo kanalı sunuyor:  Hit Play (Yabancı Hit), Kampüs (Yabancı Pop-Dans), Loca (Lounge-Chill Out), Türk Pop (Türkçe Pop), Mazi (Türkçe 70-80-90'lar), Kafa (Arabesk-Fantezi), Gazino (Türk Sanat Müziği), Efsane (Yabancı 70-80-90'lar), Pop Corn(Film Müzikleri), Radyo Cazz (Dünyada Caz), Türkü Bar (Türk Halk Müziği), Klasik (Klasik Müzik), Rock Cafe (Rock) , Dream (Hit) , Dream Türk (Türkçe Pop), Slow Türk ve Radyo D.



Radyonom.com'a web'de www.Radyonom.com adresinden, mobil cihazlarda ise iPhone, iPad ve Android uygulamalarından ücretsiz olarak erişilebiliyor.



Doğan Grubu'ndan yeni radyo! Efsanelerle yayında


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin