'DNA isteyebilmek için aylarca adresini aradık!'

Hale Soygazi, Magazin Noteri programına konuştu.

Google Haberlere Abone ol
'DNA isteyebilmek için aylarca adresini aradık!'

Türkiye’nin ilk YouTube canlı yayın magazin programı Magazin Noteri, her Pazartesi ve Perşembe 11:30’da takipçileri ile buluşmaya devam ediyor... Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları programa, Hale Soygazi’nin yaptığı özel açıklamalar damgasını vurdu.



Hale Soygazi ve Murat Şar olayının bilinmeyenleri ortaya çıktı!



Murat Şar, bir televizyon programında annesinin ünlü oyuncu Hale Soygazi olduğunu iddia etmiş, bunun üzerine kendisini küçük düşürmeye çalıştığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunan ünlü oyuncu  Hale Soygazi, 1 YTL’lik sembolik tazminat davası açmıştı.



Hale Soygazi ile anneler gününde telefonda görüşen İlkay Buharalı; Soygazi ve avukatlarının davayı açtıktan sonra aylarca iddia sahibinin adresine ulaşmaya çalıştıklarını açıkladı. Televizyon yapımcısı ve sunucularının ise iddia sahibinin adresi ya da telefonunu bilmediğini söyleyerek davadan kaçtıklarını söyledi. Aylar süren uğraşılar sonunda, Soygazi’nin avukatının gazeteye ilan vererek şahsa ulaştığını açıklayan Buharalı “Hani Hale Soygazi’nin oğluydu, o zaman neden kaçtı DNA testinden” dedi.



Hale Soygazi olay hakkında sözlerini şöyle sürdürdü: “Tazminat davası ile hiç uğraşmayacağım. Sizi temin ederim, insanlar eğer her gün bana sormasa bununla bile uğraşmazdım. Zul geliyor bana. Sadece şunu istiyorum, o programlara inanılmasın. Ben bu işi sürdürmezsem eğer, yarın öbür gün size de  biri de çıkıp ben çocuğuyum diyebilir. Bunun nasıl önüne geçeceğiz, bu kadar kolay atılabilir bir iftira olmamalı, bunu göstermek istiyorum.” diyerek hem programın yapımcılarına, hem de bu tür iftirada bulunanlara sitemde bulundu.



2 Mayıs’ta DNA testlerinin yapılmasına karar veren mahkemenin bir sonraki duruşması Eylül ayına ertelendi. Hale Soygazi belli olduğu an,  Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın hazırladığı Magazin Noteri’nin canlı yayınına katılarak sonuçları kamuoyu ile paylaşacak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin