Diyanetten skandal paylaşıma açıklama...

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü’nün süslenen kadınların zina yaptığını ima eden sosyal medya paylaşımı ile ilgili CHP’nin soru önergesine bakanlıktan yanıt...

Google Haberlere Abone ol
Diyanetten skandal paylaşıma açıklama...

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker’in Meclis gündemine taşıdığı, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram’ın, 2 Haziran 2014 tarihli “Bir kadın evinden süslenip çıkıp evine dönene kadar kaç erkeğin şehvetini tahrik etmişse o kadar erkekle zina yapmış gibidir” Facebook paylaşımı hakkında soru önergesi verdi. 



Bayram’ın zihniyetiyle Burdur’da Milli Eğitim’in yönetilemeyeceğini savunarak, görevden alınmasını savundu. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın yanıtlaması istemiyle verdiği önergede Göker, özetle, “Mahmut Bayram ne zaman görevden alınacak ve hakkında soruşturma başlatılacaktır? Mahmut Bayram’ın bu sözleri ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme’ suçunu içermekte midir? Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Mahmut Bayram gibi düşünen insanların olup olmadığının araştırılması için Milli Eğitim Müfettişleri göreve çağırılacak mıdır?” sorularına yanıt istedi. 



Milli Eğitim Bakanlığı soru önergesiyle Meclis gündemine taşınan konuyla ilgili bir işlem yapılmadığını bildirdi.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin