Dijital pazarlamada zil çalıyor

Dijital Pazarlama İletişimi Sertifika Programı, 5'inci kez başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Dijital pazarlamada zil çalıyor

IAB (Interactive AdvertisingBureau) Türkiye’nin Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirdiği “Dijital Pazarlama İletişimi Sertifika Programı”, beşinci kez başlıyor. Başladığından bugüne kadar büyük bir ilgi gören sertifika programı bu dönem “#Dijitalleşin” başlığı altında yapılıyor. Sektörün ihtiyaçlarını karşılayacak insan kaynağı oluşumuna destek vermek amacıyla tasarlanan programda yeni dönem dersleri, 24 Ekim - 26 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılacak.



İnternetin ve internet tabanlı uygulamaların yaygınlaşmasıyla başlayan dijital dönüşüm süreci tüm sektörlerde iş yapış süreçlerini değiştirirken, dijitale uyum sağlayacak insan kaynağına olan ihtiyaç da her geçen gün artıyor. IAB Türkiye ve Kadir Has Üniversitesi, işte bu insan kaynağı ihtiyacını karşılanmasına katkı vermek için işbirliği yapıyor.



IAB Türkiye’nin Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’yle birlikte başlattığı “Dijital Pazarlama İletişimi Sertifika Programı”, dijital pazarlamada deneyim kazanmak isteyenler için bir kez daha kayıtlarını başlatıyor. Dijital Pazarlama İletişimi Sertifika Programı, hızla gelişen ve hayatın her alanında etkili olan dijitale en hızlı şekilde adapte olmayı isteyenleri bekliyor.



2012 yılından bu yana dört kez gerçekleştirilen, 87 kişinin sertifika aldığı ve 51 eğitmenin destek verdiğiprogram, 24 Ekim - 26 Aralık 2015 tarihleri arasında 5'inci kez yapılacak.



4. Dijital Pazarlama İletişimi Sertifika Programı’nda, geçen dönemlerde olduğu gibi bu dönem de, her biri konularında uzman eğitmenler tarafından şu konular işlenecek:



"Türkiye’de Dijital Medya Sektörüne Genel Bakış", “Display Reklamcılık”, “Online Video ve IngameAdvertising”, “Mobil”, “Sosyal Medya, Tüketici ve Pazarlama Deneyimi”, “Performans Pazarlaması”, “Content Marketing ve Programatik” ve “Dijital Kampanya Stratejisi”.



Ayrıca eğitimin son günü olan 26 Aralık’ta katılımcılara brief verilecek ve kendilerinden bir kampanya fikri geliştirmeleri istenecek. Dijital pazarlamayı öğrenmek isteyen tüm sektör profesyonellerine ve üniversiteden yeni mezun olanlara açık olan sertifika programı, katılımcılara staj ve networking gibi imkânlar da sunuyor. Toplam 10 hafta sürecek olan 5. Dijital Pazarlama İletişimi Sertifika Programı’nda dersler, her cumartesi günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde yapılacak.



Katılım bedeli 2.940 TL+ KDV (%8) olan programda IAB üyelerine ve Kadir Has mezunlarına % 25, aynı kuruluştan 2 veya 3 kişilik katılım için , 4 kişi ve üzeri katılımlarda ise %25 indirim yapılacak, ayrıca katılımcılar taksitli ödeme imkânlarından da yararlanacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin