Dijital iletişimde ibre MPR’yi gösteriyor!

İletişim sektöründe 25 yılı geride bırakan MPR, teknoloji çağında ‘Dijital İletişim’e imzasını atıyor.

Google Haberlere Abone ol
Dijital iletişimde ibre MPR’yi gösteriyor!

Çeyrek asırlık deneyimini dijital çağın kodlarıyla buluşturan MPR, dijital PR alanında aldığı ödüllere yenilerini ekledi. MPR’nin McDonald’s için hazırladığı proje hem Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nin Altın Pusula yarışmasından hem de Social Media Awards Türkiye’den ödül kazandı.



Gelişen teknoloji ve değişen jenerasyonla birlikte dönüşen iletişim sektörü, dijital alanda sesini yükseltiyor. Sektörün 25 yıllık güçlü markası MPR İletişim Danışmanlığı, dijital iletişimde kazandığı ödüllerle bu alandaki yetkinliğini kanıtlıyor.



MPR’in McDonald’s Türkiye için hazırladığı ‘Özelden Yazdık Kalpleri Kaptık’ projesi, TÜHİD’in 18’inci Altın Pusula Ödülleri Yarışması’nda ‘Dijital İletişim-Influencer Kullanımı’ kategorisinde birinci oldu. 300’ün üzerinde projenin yarıştığı Altın Pusula’da kazananlar ödüllerini geçen hafta düzenlenen törende aldı.



Türkiye’nin ilk ve en büyük sosyal medya ödül programı olan Social Media Awards - 2019’da ise MCDonald’s Türkiye MPR ile hazırladığı ‘Özelden Yazdık Kalpleri Kaptık’ projesiyle ödüle layık görüldü. Marketing Türkiye&BoomSonar İşbirliği ve Deloitte uzmanlığıyla gerçekleştirilen yarışmada proje, ‘Dijital PR Çalışması’ kategorisinde dereceye girdi. 2017’de McDonald’s Türkiye’nin ‘Böyle Kampanya Galakside Yok’ projesiyle ‘Online-Offline Entegrasyonu’ kategorisinde ödül kazanan MPR, bu yarışmada ödül alan ilk PR ajansı olmuştu.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin