DIGITURK'TEN HURRİYET'E AÇIKLAMA GELDİ

Hürriyet'in bugün yaptığı “Digiturk’un Lig Tv abonelerinin umudu tüketici mahkemelerinde” başlıklı haberine Digiturk bir açıklama gönderdi.

Google Haberlere Abone ol
DIGITURK'TEN HURRİYET'E AÇIKLAMA GELDİ

Sayın ilgili,


13 Haziran 2007 tarihinde Hürriyet gazetesinde “ Digiturk’un Lig Tv  abonelerinin umudu tüketici mahkemelerinde” başlıklı tek taraflı  ve okuyucularını yanıltıcı bir haber yayınlanmıştır.


2000 yılından beri bünyesinde çok sayıda televizyon , müzik  ve  interaktif kanallarla tüketicilerin takdirini kazanan Digiturk,  aylık ve yıllık abonelik seçeneklerini esnek bir biçimde müşterilerine sunmaktadır.Lig Tv aboneliği veya herhangi başka bir paket aboneliğinden ayrılmak isteyen abonelerimiz bunu rahatlıkla yapabilmektedirler.Çağrı Merkezimizi arayan müşterilere o andaki tüm kampanyalar hakkında bilgi verilmekte ve müşterinin tercihi doğrultusunda işlem yapılmaktadır.Haberde bahsedildiği gibi hiçbir başvuru geri  çevrilmemektedir. Ayrıca binlerce Lig Tv abonesinin tüketici mahkemelerine başvurduğu haberi de kesinlikle gerçek dışıdır.


Tam aksine içinde bulunduğumuz dönemde Digiturk’ün abone sayısı artışı ve müşteri memnuniyeti  en yüksek seviyeye ulaşmışken bu yanıltıcı haberle neyin amaçlandığının takdirini halkımıza bırakıyoruz.


Bu vesile ile, Digiturk’e güvenlerini her fırsatta belirten 1.600.000’i aşkın abonelerimize teşekkürü bir borç bilir, hizmet kalitemizin ve yeniliklerimizin artarak devam edeceğini ifade etmek isteriz.



Saygılarımızla,


Berna Kürekçi
DIGITURK
Kurumsal İletişimden Sorumlu
Genel Müdür Yardımcısı


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin