Digiturk ekranında yeni sezona başlıyor

Emmy ödüllü dizi, yeni sezonuyla yine Dizimax Drama ekranında yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol
Digiturk ekranında yeni sezona başlıyor

Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan 'Orange is the New Black' üçüncü sezonunda da Digiturk ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Geçtiğimiz yıl aldığı üç Emmy ödülü ile öne çıkan yapım, 15 Haziran'dan itibaren hafta içi her gün Dizimax Drama kanalında ekrana gelecek. 



Piper Kerman'ın 'Orange Is The New Black: My Year In a Women's Prison' isimli anı romanının televizyon uyarlaması olan ve senaristliğini 'Weeds'in yaratıcısı Jenji Kohen'in üstlendiği yapımın yeni sezon bölümleri 15 Haziran’dan itibaren hafta içi her gün saat 23:00'da Dizimax Drama kanalında yayınlanacak. 



Digiturk ekranında yeni sezona başlıyor



2014 yılına aldığı üç Emmy ödülü ile damgasını vuran 'Orange is the New Black'te 30'lu yaşlarında bir kadın olarak, gençliğinde geçirdiği çılgın bir dönemin bedelini hapis cezası alarak ödeyen Piper Chapman ve Litchfield hapishanesi sakinlerinin maceraları devam edecek.



Yeni sezona kadrosunu da güçlendirerek giren dizinin yeni bölümlerinde Chapman'ın uyuşturucu satıcısı eski sevgilisi Alex Vause hapishaneye geri dönerken, Lori Petty tarafından canlandırılan Lolly karakteri de Litchfield’a giriş yapıyor. Avustralyalı aktris Ruby Rose da Stella Carlin rolüyle ekibe katılıyor.



Taylor Schilling, Laura Prepon, Kate Mulgrew ve Natasha Lyonne'un yer aldığı 'Orange is the New Black' üçüncü sezonunda da hayranlarına en az önceki sezonlar kadar hareketli bir seyirlik vaat ediyor.  


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin