Devlet Bahçeli'nin gazetecileri hedef alan ilanına ilk yanıt

İsmail Saymaz'dan Bahçeli'ye yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Devlet Bahçeli'nin gazetecileri hedef alan ilanına ilk yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin aralarında gazeteci ve yazarlarında bulunduğu isimleri hedef alan ilanına yanıt veren İsmail Saymaz, "İftira attığım suçlamasını reddediyor, haksızlık sayıyorum. Ben sadece mesleğim gereği bilgi verdim, tahlil ve kritik ettim" dedi.



Devlet Bahçeli, gazeteci, yazar, anket şirketleri ve akademisyenleri eleştiren bir mesaj yayınladı. Tek tek saydığı isimlere ‘teşekkür’ eden Bahçeli, “Sizin gibiler olmasa hakikat, haysiyet, doğruluk, adamlık, ahlak, insanlık nasıl seçilir, ayırt edici vasfını nasıl gösterirdi” dedi.



Bahçeli'nin ilanına kişisel Twitter hesabından yanıt veren gazeteci İsmail Saymaz , şu ifadeleri kullandı:



MHP lideri Bahçeli, aralarında olduğum bir grup gazeteci hakkında ilan yayınlayarak, seçimde partisine iftira attığımızı iddia etmiş. İftira attığım suçlamasını reddediyor, haksızlık sayıyorum. Ben sadece mesleğim gereği bilgi verdim, tahlil ve kritik ettim.




MHP lideri Bahçeli, aralarında olduğum bir grup gazeteci hakkında ilan yayınlayarak, seçimde partisine iftira attığımızı iddia etmiş. İftira attığım suçlamasını reddediyor, haksızlık sayıyorum. Ben sadece mesleğim gereği bilgi verdim, tahlil ve kritik ettim. https://t.co/u9Pzh9i27C


— İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) 26 Haziran 2018
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin