Devlet Bahçeli'den İsmail Küçükkaya ve FOX çıkışı!

MHP Genel Başkanı, Nazlı Çelik'in konuğu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Devlet Bahçeli'den İsmail Küçükkaya ve FOX çıkışı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam NTV-Star ortak yayınında Nazlı Çelik'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Kendisine muhalif tavırlarıyla dikkat çeken İstanbul milletvekili Atila Kaya hakkında da açıklamalarda bulunan Bahçeli, FOX TV ile ilgili de dikkat çeken sözler sarf etti.



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, NTV-Star TV ortak yayınında Nazlı Çelik'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Devlet Bahçeli, Kandil operasyonu, Münbiç, FETÖ ile mücadele, OHAL ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik geçmişte söylediği sözlere değindi.



Bahçeli FOX TV ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Bahçeli, İsmail Küçükkaya'nın programına hiçbir MHP'linin çıkmaması talimatı verdiğini ve FOX TV'nin de gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.



'Talimatım var, İsmail Küçükkaya'nın programına çıkılmayacak'



Nazlı Çelik: Milliyetçi Hareket Partisi seçmeni kendi partine oy verecek ama Cumhurbaşkanlığı seçiminde mührü Erdoğan’a vurmayacak diye bir iddia var. Bu sabah sanıyorum İstanbul milletvekiliniz benzer bir açıklama yaptı. Hatta ikinci tura kalırsa İnce’yi veya Akşener’i destekleriz dedi. Bu noktada Milliyetçi Hareket Partisi tabanında bir rahatsızlık olduğunu düşünüyor musunuz?



Devlet Bahçeli: Zannetmiyorum. Üç beş kişinin dışında böyle tartışmaya giren de yoktur. 7 aydan beri Milliyetçi Hareket Partisi ile alakası kalmamış ama davanın içerisinde hizmetleriyle takdir toplamış bir kardeşimiz bir televizyonda ki o televizyon bugüne kadar bir Milliyetçi Hareket Partiliyi çıkartmamıştır. Davet etse dahi talimatım vardır İsmail Küçükkaya’nın programına çıkmayacaksınız. Şimdi bu Milliyetçi Hareket Partisi kimliğiyle olmuş olsa orada ne işi var? Bu bakımdan bu Fox TV’yi de bizim açımızdan gözden geçirmek lazım. Recep Tayyip Erdoğan’la diğerlerini mukayese ettiği zaman Türkiye’de hele hele terörle mücadeledeki sağlanmış olan üstün başarıyı gölgeleyebilecek bir hataya bir ülkücü nasıl düşebilir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin