Dev hastanelere iletişim ortağı

İki büyük hastane, iletişim ajansını seçti.

Google Haberlere Abone ol
Dev hastanelere iletişim ortağı

Sağlık sektörünün önemli kuruluşlarından olan Amerikan Hastanesi ve Koç Üniversitesi Hastanesi, iletişim danışmanlığı ajansı olarak Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı ile çalışmaya başladı. 



Amerikan Hastanesi, Vehbi Koç Vakfı bünyesinde kar amacı gütmeyen özel bir sağlık kurumu olarak 1920 yılından bu yana İstanbul'da faaliyet gösteriyor. 95 yıl önce 45 yataklı, 3 ameliyathaneli olarak kurulan Amerikan Hastanesi bugün 200 hasta odası, 62 yoğun bakım yatağı, 12 ameliyathanesi ve İstanbul Feneryolu'nda bulunan MedAmerikan Tıp Merkezi ile hizmet veriyor.

 

Koç Üniversitesi Hastanesi ise 2010 – 2011 eğitim yılında ilk öğrencileriyle öğretim yaşamına başlayan Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin kadrosuyla üst düzeyde klinik tıp anlayışına sahip doktorlar yetiştirmeyi amaçlıyor. Koç Üniversitesi Hastanesi, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin araştırma ve eğitim hastanesi. 



İletişim danışmanlığı sektöründe 1992 yılından bu yana faaliyet gösteren Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı, Abdi İbrahim, Anadolu Cam, Anadolu Hayat Emeklilik, Anadolu Sigorta, Arçelik A.Ş., Audi, Aygaz, Bellona, Boydak Holding, Boyteks, CMS, Doğuş Çay ve Gıda, Doğuş Holding, Doğuş Otomotiv, Eczacıbaşı Profesyonel, Ferko İnşaat, HES Kablo, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, İstikbal, İş Sanat, KİP, Koç Holding, Koçtaş, Koç Üniversitesi, Migros Türk T.A.Ş, Mondi, Nike Türkiye, Paşabahçe Cam, Paşabahçe Mağazaları, Pirelli Türkiye, Porsche, Ramsey, SEAT, Şişecam, Şölen, Tahincioğlu Holding, TAT Gıda Sanayi A.Ş., Trakya Cam, TSKB, Türkiye İş Bankası, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, TÜVTÜRK, Volkswagen Binek Araç, Volkswagen Ticari Araç'ın yanı sıra kriz iletişiminde Atasun Optik, lobi faaliyetlerinde Eczacıbaşı ve Kanyon'a danışmanlık hizmeti veriyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin