desiBel Ajans’a iki yeni marka

PUMA Türkiye ve Emaar Türkiye’nin yeni kurumsal iletişim ajansı desiBel Ajans oldu.

Google Haberlere Abone ol
desiBel Ajans’a iki yeni marka

Dünyaca ünlü spor markası PUMA Türkiye ve dünyada birçok lokomotif projeye imza atan Emaar Properties’in ülke iştiraki Emaar Türkiye’nin yeni kurumsal iletişim ajansı desiBel Ajans oldu.



Kısa süre önce 5. yaşını kutlayan desiBel Ajans, dünyanın önde gelen spor markası PUMA ve Türkiye ile dünyanın en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Emaar Properties’in ülke iştiraki Emaar Türkiye’nin yeni kurumsal iletişim ajansı oldu. Mayıs 2018 itibarıyla başlayan iş birliği kapsamında desiBel Ajans; PUMA Türkiye ve Emaar Türkiye ve markalarına stratejik iletişim, pazarlama iletişimi, medya ilişkileri ve kriz iletişimi konularında destek verecek.



desiBel Ajans’ın müşteri portföyünde Türk Hava Yolları, TeknoSA, Aksigorta, Garanti Bankası, British American Tobacco, Beşiktaş JK, Koton, n11.com, Siemens, Profilo, Hitay Holding, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı, Boğaziçi Üniversitesi, Ferko, Riot Games, Mondelez International Türkiye, Servier İlaç, Tetra Pak, Kredi Kayıt Bürosu, Multinet Up, Cape Bodrum, Tiryaki Agro ve Happn gibi markalar bulunuyor.



desiBel Ajans’a iki yeni marka


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin