Deniz Seki'den ayrılık açıklaması!

Ünlü şarkıcının, Tayfun Topal ile üç ay önce ayrıldığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Seki'den ayrılık açıklaması!

Bir yıldır birlikte olan ünlü şarkıcı Deniz Seki ve iş insanı Tayfun Topal’ın üç ay önce ayrıldığı ortaya çıktı. Seki, yaptığı açıklama ile ayrılığı doğruladı.



Yaklaşık 1 yıldır aşk yaşayan Deniz Seki ile işletmeci sevgilisi Tayfun Topal, sürpriz bir şekilde ilişkilerine nokta koydu.



Çiftin ayrılık nedeni de çok görüşememeleri. Deniz Seki’nin yoğun konser temposu ve Tayfun Topal’ın yoğun çalışma şartları çiftin ayrılığına neden oldu.



'İş arkadaşlığımız devam etmektedir'



Deniz Seki yaptığı bu açıklama ile ayrılık haberlerini doğruladı:



"Bugün basında çıkan haberleri birinci ağızdan doğrulamak isterim. Sayın Tayfun Bey ile ilişkimizi sonlandırdık ancak kendisi her zaman saygı duyduğum biri olmakla birlikte iş arkadaşlığımız devam etmektedir. Konuyla ilgili yorumlarda hassas olacağınızı düşünerek tüm takipçilerimi bütün sevgimle kucaklıyorum."






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Bugün basında çıkan haberleri birinci ağızdan doğrulamak isterim. Sayın Tayfun Bey ile ilişkimizi sonlandırdık ancak kendisi her zaman saygı duyduğum biri olmakla birlikte iş arkadaşlığımız devam etmektedir. Konuyla ilgili yorumlarda hassas olacağınızı düşünerek tüm takipçilerimi bütün sevgimle kucaklıyorum @sonradangurme_



Deniz SEKİ (@denizseki)'in paylaştığı bir gönderi (18 Şub, 2019, 8:31öö PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin