Deniz Çakır'dan albüm sürprizi!

Metin Özülkü, Deniz Çakır’la şu sıralar stüdyoda olduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Çakır'dan albüm sürprizi!

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni buluşma noktası Kartal Anatolium Marmara Avm’nin Cumartesi konserlerinde bu hafta Türk Pop Müziği’nde besteci ve yorumcu kimlikleri önemli kilometre taşlarından Eda ve Metin Özülkü sahneye çıktı.



Kral Pop Radyo’nun medya sponsoru  olduğu konserde Eda – Metin Özülkü, 2 saat boyunca kendi hit şarkılarının yanı sıra, güncel eserlerden hazırladıkları renkli repertuarlarıyla Anatolium Marmara Avm’de kendileri dinleyen müzikseverlere unutulmaz bir zaman geçirttiler.



Eda ve Metin Özülkü'den 4 şarkılık bir mini albüm



Sahne öncesi basın mensuplarıyla buluşan Eda ve Metin Özülkü, 4 şarkılık bir mini albüm için stüdyoya girdiklerini söylediler. Özülkülerin mini albümü akustik tarzda olacak ve Ekim sonunda müzikseverlerle buluşacak… Metin Özülkü, jazz soundlarının olduğu, her zamanki aranjelerin dışına çıktıları bir çalışma içinde olduklarını belirtti.



Deniz Çakır albümü geliyor



Metin Özülkü, sevilen oyuncu Deniz Çakır’la şu sıralar stüdyoda olduklarını söyleyerek “Sevgili Deniz’e 8 şarkılık bir albüm hazırlıyoruz. Dinleti ve içinde müziğin dolu doldu olduğu, yani piyasada çabuk tüketilen tarzlarda değil, şarkılar çok nitelikli olacak. Benim şarkılarım da var, başka bestecilerin şarkıları da var albümde” bilgisini verdi. Gazeteciler Deniz Çakır’ın sahneye çıkıp çıkmayacağını merak edince Metin Özülkü: “Sadece özel gecelerde sahneye çıkmayı planlıyor. Bir şarkıcı gibi piyasada olup şarkıcılıktan para kazanmaktan ziyade biraz da kendini tatmin etmek için sahnede olacak. Çok seviyor müziği, çok başarılı, çok yetenekli!” dedi.



'Rap ile Popbirbirleriyle savaşmıyor'



Eda ve Metin Özülkü, son günlerde çok konuşulan Rap Müzik konusuna da değindiler. Başarılı çift: “Rap ile Pop birbiriyle savaşmıyor! Daha doğrusu müzik başka bir şey. Müzik ölmez! Rap başka bir şey. Şu an internet ve sosyal medyanın bu kadar geliştiği dönemde, insanlar sosyal medyada birbirlerine demediği lafı bırakmıyorsa, bu lafların şarkıya dönüşmüş hali de rap müziğin temelini oluşturuyor bence, o yüzden rağbet görüyor. Hayatın çok içinde. Ama bize göre böyle, bu bizim fikrimiz. Bize göre müzik daha romantik, daha farklı çizgide olmalı. Ama bu bizim görüşümüz tamamen… Müziğin hiçbir zaman ölmeyeceğini, rap’in şu an tutulmasının pop müziğe veya başka bir müziğe zarar verecek bir şey olmadığını, ayrı ayrı kulvarlar olduğunu  düşünüyoruz. O da devam eder, bu da devam eder. Bir dönem nasıl taverna müziği vardı, arabesk vardı, nasıl 90’larda pop patladı, böyle dönem dönem böyle şeyler olacaktır” dediler.



Nüket Duru ve Sıla'dan 'Yaralım' düeti



Metin Özülkü’ye  son olarak bir başka sanatçıya yeni bir şarkı verip verilmediğini soruldu. Metin Özülkü “Yeni yepyeni verdiğim bir şarkım yok. Nükhet Duru yeni albümünde bizim şarkımız ‘Yaralım’a Sıla ile düet yaptı” dedi.



Deniz Çakır'dan albüm sürprizi!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin