Deniz Çakır, Yılmaz Özdil ve Rutkay Aziz'e sert tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç isme sert tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Çakır, Yılmaz Özdil ve Rutkay Aziz'e sert tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazeteci Yılmaz Özdil ile oyuncular Deniz Çakır ve Rutkaz Aziz'e yönelik olarak 'faşizm' suçlamasında bulundu.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazeteci Yılmaz Özdil ile oyuncular Deniz Çakır ve Rutkaz Aziz'e yönelik olarak 'faşizm' suçlamasında bulundu. Erdoğan, "Ne derseniz deyin, bu ülkede insanların yaşam biçimiyle uğraşan CHP zihniyetidir" ifadesini kullandı.



Deniz Çakır'ın gittiği bir mekanda başörtülü kadınları sözle taciz ettiği iddiasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da tepki gösterdi.Erdoğan, Çakır'ın yalanladığı iddiaya ilişkin olarak "Adı da sanatçıymış, peh. Bu ülkenin başörtülü hanımlarına 'Suudi Arabistan'a gidin' demek, faşistliğin dik alasıdır. Bu CHP zihniyetidir" görüşünü dile getirdi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisi için "Tayyip Erdoğan bir tane bira içmiş olsaydı bugün çok daha iyi bir Türkiye olurdu" diyen gazeteci Yılmaz Özdil ve "Cumhurbaşkanı bir Mozart, bir Beethoven dinlesin. Belki iyi gelir" ifadesini kullanan sanatçı Rutkaz Aziz'i de eleştirdi. Erdoğan, "Bu ülkenin meşrebi ve duruşu belli olan Cumhurbaşkanı'nı bira içmeye, Mozart dinlemeye zorlamak faşistliğin dik alasıdır" diye konuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin