Deniz Çakır: Teslim mi olacağız?

Ünlü poyuncu Deniz Çakır, Cumhuriyet Gazetesi'ne konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Çakır: Teslim mi olacağız?

FOX'ta yayınlanan Vurgun dizisinin başrol oyuncularından Deniz Çakır, Cumhuriyet Gazetesi'nden Hilal Köse'nin sorularını yanıtladı.



Hilal KÖSE / CUMHURİYET



TESLİM Mİ OLACAĞIZ?



-Nasıl uyanıyorsun sabahları?



Ben kaygılı bir tipim. Çok kaygılı bile uyansam, yatak odamın penceresinden gördüğüm yeşil bahçe, kedilerim beni karşılıyor. Yağmur yağmışsa yapraklar daha yeşil oluyor. O yeşil ruhuma değdi mi o kaygı tamamen gitmese de yük azalıyor. Sonra kendime müzik açıyorum, kahvemi yapıyorum. ‘Hayat bu’ diyorum. Şartlarımız bunlar. Bunlarla yaşamayı öğreneceğiz. Ne yapacağız? Teslim olup, kaderimiz buymuş mu diyeceğiz? Böyle bir tip hiçbir zaman olmadım. Olmayacağım. Ne olursa olsun olmayacağım.



-Hayatla ve kendinle barışıksın yani...



Şöyle de anlaşılsın istemem. Çok pozitif değilim tam tersine, hop diye kaygılar sarar beni ama geldik gidiyoruz. Beslenecek çok fazla şey bulabiliyorum kendime. O yüzden hayatın merkezine tek bir şey koyamıyorum. Şu an oyunculuk yapmak en keyif aldığım şey, üstüne para vererek yaparım ama hayatın merkezi değil. Yarın dansçı olmaya karar verebilirim. Çalışıp da yapamayacağım hiçbir şey olmadığını düşünüyorum. Herkesin içinde her şeyi yapabilecek güç var bence.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin